Studio stempel promotional code

Een tijdje terug ontdekte ik iets super leuks op het world wide web: Studio Stempel! Sommigen hadden het misschien al opgemerkt dat ik een ‘A flood of memories’ stempel had, speciaal laten maken voor mijn letter writing project blog ‘Afloodofmemories‘. Ik ben dol op stempelen, helaas zie ik vaak dezelfde stempels voorbij komen in webshops, of zijn ze ontzettend duur.
Daar is nu een oplossing voor, bij Studio Stempel bestel je gewoon de stempel die jij wilt. Want van bijna elk plaatje kan Ellen, eigenaresse van Studio Stempel, wel een stempel maken! Of dit nu een logo is van je webshop, je eigen naam of zelfs een foto.. het kan allemaal. Je kunt kiezen tussen een standaard formaat (€11,90) en een groot formaat (€17,85), als je er nog een blokje hout bij wilt voor meer grip kan dat voor nog eens €1,79 extra.
Zo op het eerste gezicht misschien ietwat duur voor een stempel, maar bedenk dat dit niet zomaar een stempel is, maar precies de stempel zoals jij wilt dat hij eruit ziet. Eigenlijk de ‘perfecte stempel’ dus!

Ik gebruik mijn stempel om alle post van mijn letter writing project mee af te stempelen. Staat leuk en het heeft iets officieels. En ja ik heb weer een reden erbij om te stempelen ;-).
Zelf was ik benieuwd naar Ellen’s geheim en het verhaal achter Studio Stempel, dus hield ik een klein interviewtje met haar. Lees verder voor het interview.

Translation: Studiostempel.com can make every stamp you want. Just send in your design and Ellen, the owner of studiostempel.com will make a stamp out of it. I ordered a stamp for my letter writing project blog, afloodofmemories. But you can use them for your blog, your webshop or just for fun. Her website is in Dutch, so you’ll need to translate it for more information.Ellen, waar komt jouw voorliefde voor stempels vandaan? Wanneer besloot je je webwinkel te openen? En psst, hoe maak je zo’n stempel nou?

Sinds ik ben gestopt met werken, ben ik altijd creatief bezig geweest. Samen met een vriendin heb ik al een aantal jaar de website www.leezieliving.nl, maar dit is niet echt een dagtaak. Ik was dan ook op zoek naar iets waar ik iedere dag bezig mee kon zijn.

Ik ben een fan van creatieve apparaten. Ik heb inmiddels een heel arsenaal aan apparatuur. Uren ben ik op het internet aan het speuren op zoek naar leuke creatieve filmpjes. Vaak stuit ik daarbij op de meest waanzinnig filmpjes die, 9 van de 10 keer, uit Amerika komen. Daar zijn ze wat betreft  de hobbymarkt toch een heel stuk verder dan hier. Wij moeten ons hier helaas behelpen met het aanbod dat je bij Pipoos winkels kunt krijgen maar er is zo veel meer dan wat je daar kunt kopen.

Op een van mijn zoektochten kwam ik bij een filmpje terecht waar iemand een apparaat had waarmee je je eigen stempels kon maken. Dat leek mij zo leuk om zelf te doen, dus ben ik op zoek gegaan of zoiets in Nederland te krijgen was. Na een hele zoektocht had ik hem gevonden.
Maar toen begon het pas, het leek allemaal zo makkelijk maar dat was het helaas niet. Ik heb heel wat materiaal weggegooid en wat gefoeterd op het apparaat. Mijn zoon zei zelfs dat ik maar moest stoppen met Studio Stempel want ik werd er zo chagrijnig van haha, maar ik moet zeggen dat ik het steeds beter onder de knie krijg. 
Nadat het stempels maken mij goed af ging, besloot ik om een webshop te maken. Het liep niet gelijk storm met bestellingen, dus toen ik mijn dochter zag twitteren besloot ik een twitter account aan te maken voor Studio Stempel. Nog geen halfuur nadat ik de twitter account had aangemaakt, kreeg ik al mijn eerste bestelling! Nu, na een aantal maanden, loopt het storm, mede door Social Media. Ik sta nu ook officieel ingeschreven bij de KvK waardoor ik mijn webshop ook kan uitbreiden met onder andere stempelkussens en tags.
‘Mijn geheim’ geef ik natuurlijk niet prijs ;-). Het is niet moeilijk, maar het is wel even uitzoeken eer je de juiste methode te pakken hebt. 
Waarom moeten we bij jou een stempel bestellen? Wat moet je eigenlijk met een ‘eigen’ stempel?
Ja, dat is moeilijk. Ik denk toch wel dat ik qua prijs en service verschil ten opzichte van de grote bedrijven en bij mij is er meer mogelijk. Ik kan van hele gedetailleerde afbeeldingen een stempel maken, vaak krijg ik een plaatje aangeleverd waar ik in mijn stempelsoftware niets mee kan en dat teken ik dan met de hand helemaal over tot ik het kan gebruiken. Dat doe ik allemaal gratis. Of soms heeft iemand helemaal niets en wil die iets met een bloem of hartje of iets anders en daar maak ik dan ook iets voor, gratis natuurlijk!
Daarnaast probeer ik altijd heel snel via de mail te antwoorden en ook echt te doen wat ik beloof.  
Het staat natuurlijk ontzettend leuk als je je eigen producten kunt voorzien van een kaartje met je eigen logo erop, toch? Je kunt op een hele goedkope manier het er professioneler uit laten zien. 
Je kunt bijvoorbeeld je eigen visitekaartjes maken, of zelfs je eigen flyer.
Klinkt allemaal super! Zijn er nog plannen of dromen voor de toekomst?
Ik wil mij helemaal verdiepen in het stempelen, je kunt daar zoveel kanten mee uit. Ik ben net achter een leuke techniek gekomen waarmee je met een speciale stempelinkt een afdruk maakt, daar overheen gaat een soort van pigmentpoeder en dat moet je dan verhitten met een special föhn en dan komt het omhoog. De afdruk wordt dus dik, en dat ziet er heel mooi uit.
Verder wil ik op zoek naar ander soort stempelkussens die de meesten op internet aanbieden. Het eerste mooie merk heb ik al besteld..
To be continued dus.. Ik ben erg tevreden over mijn stempel, en ben zeker van plan om nog vaker stempels te bestellen bij Ellen. Wil jij ook een persoonlijke stempel? Voor je blog, je webshop, je eigen bedrijf of gewoon voor de leuk? Ga dan naar StudioStempel.com. Bij de voorbeelden kun je zien welke stempels Ellen al gemaakt heeft voor anderen, en wellicht inspiratie op doen. Extra leuk: ik mag de bezoekers van lastdaysofspringblog.com 25% korting geven op hun bestelling! Gebruik code ‘Spring’ en vermeld deze als opmerking bij je bestelling.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 14 reacties

 1. Osina

  Oh, wat leuk! Ik ga even een kijkje nemen op de website van Studio Stempel..

 2. Laura

  Oew wouw wat leuk! Van die korting ga ik zeker gebruik maken!

 3. Marloes

  oooeh! Suuuper vet dit, ook een leuk interview. Ik ga er eentje bestellen denk ik, om labels van te maken voor al mijn naai dingetjes :) Thanks voor de tip!

 4. Jennifer

  Wat ontzettend leuk! Nu wil ik ook een stempel, en ik wil nog visitekaartjes. Oh-oh-oh. Wishlist dan maar weer hè!

 5. Caithlin

  Leuk zeg! Ook interessant om het interview te lezen :) En je stempel is prachtig.

 6. des

  ik vind de stempel echt leuk. Het past ook bij je, de tekst zelf vind ik ook echt stoer!

  En wat apart, ik heb er nooit zo bij nagedacht om een stempel te laten maken, maar nu ik dit interview lees heb ik wel zoiets van..het is best interessant inderdaad!

 7. Oh! Dankje dankje dankje! Ik zit al lang met het idee om een stempel van mijn logo te laten maken maar het overal zo duur. Dit is gewoon perfect!

 8. Sylvia

  Zo’n stempel is echt briljant :) Heb er eigenlijk nooit aan gedacht om een logo, stempel o.i.d. voor m’n blogsite te maken, maar misschien wordt het daar dan toch eens tijd voor ;)

Geef een reactie