Survey

Ik heb er veel nieuwe lezers bij gekregen de laatste tijd (leuk!), waarvan veel lurkers. Is helemaal prima, maar jullie maken mij wel nieuwsgierig! Vinden jullie mijn blog leuk? Waar zou je graag meer (of minder) van zien? Ik zou het fijn vinden als je heel eventjes de tijd zou willen nemen om de korte survey in te vullen. Daarbij maak je ook nog kans om de mini travelers notebook (handgemaakt door mij!) te winnen, mocht je de vorige give away minder geluk hebben gehad. Klik hier om naar de survey te gaan!

Translation: Lately I got a lot of new readers, most of them are lurkers which is totally fine but you kinda made me curious! Do you like my blog? What would you like to see more (or less) of? It would really help me if you’d fill in this short survey for me. Plus, you also make a chance to win a mini travelers notebook (pictured above, handmade by me!). That is, if you leave your emailaddress and/or blog url. Click here to fill in the survey!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 9 reacties

  1. Osina

    Bij mij doet de link het wel, alleen ik kan er niet in schrijven..

  2. I think your blog is fantastic :) I love your DIY and I like your “A flood of memories” and “quiver” too. Keep it up :)

  3. Elisabeth

    Ik lees nog niet zo lang je blog, en kom hier wel graag even voorbij waaien,

Geef een reactie