Webshop update

Even een kleine webshop update.. er staan weer nieuwe spullen op! Vooral notitieboekjes, maar ook vintage postzegels (daar werd om gevraagd!). Ook de facebookpagina heeft een nieuw jasje, en wanneer je die liked ontvang je een mooie kortingscode voor de shop. Klik hier om naar de webshop te gaan.
Translation: I updated my webshop with new paper goods! Some notebooks but also vintage stamps (as requested). I also updated my facebook page, I you like the page you’ll get an discount code for the webshop. Click here to go to the webshop.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 8 reacties

 1. Nicole

  Wat een leuke spulletjes weer! Vooral die notitieboekjes zijn schattig :)
  liefs

 2. Laura

  Wat een leuke spulletjes!
  Vooral het eerst notieboekje ziet er leuk uit!

 3. Charlotte

  Je webshop ziet er echt mooi uit, net als de boekjes/envelopjes/enz. die je verkoopt. (Bestaat er een Nederlands woord voor stationary?)

Geef een reactie