Winter wonder land

Ik besloot dit weekend mijn vriend op te zoeken in Utrecht, maar precies vrijdagmiddag zaten we midden in een sneeuwstorm, waardoor geen enkele trein reed. Gisteren waagde ik poging twee, die zowaar lukte! Ik deed er een uur langer over dan normaal, en eenmaal aangekomen op Utrecht CS bleek dat er helemaal geen treinverkeer reed van en naar Utrecht! Erg vervelend, maar wauw wat maakt het uitzicht veel goed! Ook in de stad is het mooi om te zien hoe alles lijkt te zijn getransformeerd tot een winter pretpark, overal schaatsen mensen, iedereen draagt dikke sjaals en mutsen en in plaats van de fiets zag ik mensen op een slee!
Zelf houd ik niet zo van de kou, ik ben zelfs bang dat ik last heb van wintertenen na het uren in de kou staan van afgelopen vrijdag. Maar aan de andere kant is het alweer heel lang geleden dat ik voor het laatst geschaatst heb, laat staan op natuurijs. Dus als het nog tot volgend weekend aanhoudt, dan moet en zal ik op het ijs staan (rondom het huis van mijn vader zullen de plassen nu wel goed bevroren zijn)! Wat doen jullie met dit winterse weer?
Translation: Last friday a snow blizzard hit our country, and now everything looks so beautiful! I took this pictures while traveling by train to my boyfriend.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Mylene

    Prachtig. Ondanks de vertragingen is het wel heel mooi om te zien hoe alles zo wit is. Vooral met dat zonnetje erbij. Genieten. Maar als ik moet kiezen, dan kies ik toch liever voor de lente, haha.

  2. elisse

    Sneeuwballengevechten houden natuurlijk! Mijn voetjes kunnen ook niet zo goed tegen de kou, that’s why I luuuuuuv mijn oldschool snowboots!

    Gelukkig heb je je vriend dit weekend toch nog kunnen zien dit weekend :)

Geef een reactie