Oh wat boffen we met dit weer! De high tea van vorige week was zo lekker, dat zou ik wel elk weekend willen doen. Dus ja, waarom eigenlijk ook niet? Daarom besloten we een mini high tea te organiseren, met het oog op het mooie weer natuurlijk. Ik bakte cupcakes, heerlijke scones en maakte zelf clotted cream (recepten volgen morgen!). Daarbij hadden we broodjes met hartig beleg, natuurlijk verschillende soorten thee en vers sap. Het was echt heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar!
Ook alle beestjes lagen lekker in de zon รฉn ik kon eindelijk mijn nieuwe shorts van H&M aan. Van mij mag het weer wel zo blijven! Hebben jullie ook genoten van het mooie weer?
Translation: I just can’t get enough of this lovely weather! This Sunday I organized a high tea, with homemade cupcakes, scones and clotted cream (recipes will follow). We also had bread rolls with savoury fillings, fresh juice and of course lots of tea. It was super delicious!
Our pets were enjoying the sun as well and I could finally wear my new H&M shorts!
Shorts & top: H&M Shoes: Vans

Gerelateerd

22 reacties op “Afternoon high tea

  1. Hey, ik vraag het me op de een of andere manier nou al een tijdje af.. Misschien heb je het al eens gepost, maar dan heb ik het gemist (ondanks dat ik je blog toch wel echt lees).. maar wat voor studie doe je? Of zit je nog op school? En als je nog geen studie doet, weet je al wel wat je wil gaan doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *