AGT: Out of frequency

Ik hoorde geloof ik in de zomer van 2009 voor het eerst van the Asteroids Galaxy Tour. Een toen nog niet zo bekend, grappig bandje uit Denemarken. In 2010 waren ze inmiddels al veel bekender en heb ik ze ook live kunnen zien! The Asteroids Galaxy Tour maken vrolijke pop liedjes met een vleugje electro er doorheen. Zangeres Mette heeft niet alleen veel gevoel voor stijl maar ook een hele mooie, aparte stem. Beetje vintage, voor zover een stem dat kan zijn.
Live zijn ze ontzettend goed, hun concerten zijn altijd leuke feestjes. Om naar te luisteren maar ook om te zien. Mette ziet er altijd apart, maar heel tof uit. Met haar porseleinen huidje en platinablonde haar lijkt ze net een popje.

Maar nu het goede nieuws: er is een nieuw album uit! Genaamd Out of Frequency. Vers van de pers, sinds vorige week verkrijgbaar. Ik heb hem al beluisterd en er staan weer een paar leuke nummers op. Favoriet zijn de singel ‘Heart Attack‘ en ‘Major‘. Het is een heel vrolijk zomers album, deze komt zeker in mijn playlist!

Image by Lies
Kenden jullie AGT al? Wat vinden jullie van het nieuwe album?
Translation: The Asteriods Galaxy Tour has an new album out: Out of Frequency. I really like AGT, I’ve seen them live a couple of years ago. My favorite songs are ‘Heart Attack‘ and ‘Major‘.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 5 reacties

 1. 77235

  the sun ain’t shining no more is mijn favoriete nummer

 2. Annemijn

  Ja, ik kende ze al! Ze waren ooit een keer op het bevrijdingsfestival in Groningen volgens mij. Heart Attack is inderdaad een leuk nummer van ze :-)

 3. lies

  haha wat grappig, want volgens mij ken ik ze via jouw tumblr! want ik twijfelde toen ook nog om naar doornroosje te gaan, ben uiteindelijk pas de zomer erna voor t eerst naar n concert geweest! en leuk dat je mijn foto erbij hebt hihi :)
  en leuke diy ideetjes hierboven, en je analoge foto’s zijn ook weer mooi! vooral die van jou op je fiets vind ik echt leuk, geeft gelijk zon lekker zomers gevoel

 4. Joyce

  Ja ik kende ze al! Vooral van achtergrond liedjes bij gossip girl. Erg leuk bandje! Ik ga naar hun concert in de mezz in breda! Kaartje kost maar 16 euro :D

Geef een reactie