Cinemagram

Een hele tijd terug schreef ik al over het fenomeen ‘Cinemagraph’. Ik heb me er nog niet aan gewaagd, maar inmiddels is het lang niet zo moeilijk meer want er is een Cinemagraph app! Hij heet Cinemagram en is momenteel helaas alleen nog voor de iPhone beschikbaar (ja, ik ben ook blij als ik in mei eindelijk kan overstappen naar de iPhone!). Hoe het werkt weet ik dus niet precies, maar het schijnt heel eenvoudig te zijn. Gelukkig kunnen we wel al een paar mooie cinemagraphs bekijken op de tumblr van cinemagram. Hieronder een paar die ik goed gelukt vond!

Translation: A little while ago I told you about the ‘cinemagraphs’. Nowadays it is super easy to make your own cinemagraph – with the cinemagram iPhone app! Unfortunately it’s only available for iPhones at the moment, but you can still view the beautiful results of this amazing app on the cinemagram tumblr. Below some favorites of mine.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 13 reacties

 1. Kinga

  Wat handig zeg, zo’n app! Alleen heel jammer van de kwaliteit, dan ga ik liever even aan de slag met Photoshop!

 2. Saskia

  Oh echt zo tof vind ik dit altijd! Jammer dat ik geen Iphone heb :(

 3. Des

  je raad vast wel welke ik de leukste vind ;)

  ps.volgens mij is er al een app voor de iphoners

 4. hahaha, the cat <3
  have tried to do some cinemagraphs with my dslr, and i’m definitely gonna try that app when i get a iphone!

Geef een reactie