DIY: Washi tape stickers

Ik kwam deze leuke DIY waarmee je je eigen washi tape stickers kunt maken tegen op creaturecomfortsblog, en besloot zelf aan de slag te gaan! Het is zeer makkelijk, je hebt alleen washi paper, bakpapier en een schaar nodig. En natuurlijk iets om je stickers op te plakken, ik gebruikte een simpel notitieboekje. Volg de instructies zoals op de foto’s en voila, je hebt je eigen stickers!

Let erop dat je de washi tapes een stukje over elkaar heen plakt, zodat wanneer je je ‘sticker’ lostrekt je niet een stukje tape, maar de hele sticker pakt. Mocht je van die grote ponzen hebben, dan kun je daar ook leuke stickers mee maken. Of versier je muur er mee! Het is heel gemakkelijk!

Translation: I came across this really nice and simple DIY on how to make your own washi tape stickers on creaturecomfortsblog. You only need some washi tapes, parchmet paper, scissors and something to put your stickers on (I used a plain notebook).
Make sure the tapes overlay eachother, otherwise the stickers won’t come off as whole. Also try punches to make special labels! Or decorate  your wall with it.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. Nicole

  Wat leuk zeg! heel simpel inderdaad, maar het ziet er erg leuk uit.

 2. magnolia

  hey gorgeous, thanks for your nice comment, i’ll follow your blog now too – love your design :D

 3. Lyanne

  Wat een leuk en origineel! Ik zoek zoiets al heel lang, dus dit ga ik gauw eens proberen. :)

 4. Des

  laatst was ik dus in zo’n heel cheap ass goedkoop op=op winkel en ik vond allemaal tapes voor maar 1 euro!! :). En met deze DIY kan ik heel veel mee!!

Geef een reactie