First days of Spring

Wat een heerlijk weer was het zondag toch! Ik werd wakker van de fluitende vogeltjes en de blatende schapen én natuurlijk het stralende zonnetje. Heerlijk om weer buiten te kunnen zitten Met Zonder Jas Aan. We besloten te gaan wandelen met de honden (de inmiddels net als de poezen weer flink gegroeid zijn!) en liepen naar een meer achter ons huis. Daar liepen ze voor het eerst echt door het water heen, en geweldig vonden ze het! ‘s Avonds maakten we de hamburgers van mijn vorige post om de eerste echte lente dag van 2012 compleet te maken. Hoe was jullie weekend?
Translation: Last Sunday we had such a lovely weather! We decided to go for a walk with our puppy dogs, this was the first time they actually walked through water. They really liked it, I can’t wait to go swimming with them in the summer. We’ve been outside all day, it was just a wonderful first day of Spring. 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 14 reacties

 1. elisse

  Mooie foto’s meid, ziet er zaaalig uit! De laatste foto van de katten, zó lief! (sorry, ben niet echt een hondenmens ;-) )

 2. Marlou

  mijn weekend was ook heeeerliiiiijk. fijn he, die zon <3
  en wat een lieve beestjes heb je! ik wil ook!

 3. Rosanneke

  Wat een fijne foto’s, de warmte en lente spat er vanaf :-) Dat je zo blij kunt worden van een nieuw seizoen he?

 4. Masha

  Het was echt heerlijk! Jammer van mijn proefwerkweek, maar ik heb lekker buiten gezeten! Leuke foto’s!

 5. Lúthien

  Je hebt gelijk! Jullie hondje lijkt best wel een beetje op onze Cíon!
  xx

 6. Marijke

  Leuke foto’s! Ik heb de eerste zonnige dag op de chiro gespendeerd, ook heel leuk! Zowel de kindjes als ik hebben een fijne speelnamiddag gehad :).

 7. Linda

  Supermooie foto’s, het was inderdaad heerlijk weer!

 8. Jessi

  Wat een prachtige omgeving! En jouw huis is ook echt wel hemels. De hondjes zijn zo schattig! Was mijn hond ook nog maar zo klein :)

Geef een reactie