Hotspot: Sid & Liv Nijmegen

Al sinds ik dit plekje ontdekt heb neem ik me voor om er over te schrijven, maar telkens vergat ik mijn camera. Gelukkig is Sid & Liv, een super leuke lunchwinkel in Nijmegen, nog steeds een beetje onontdekt en is het nog niet te laat om erover te schrijven!

 
Sid & Liv is een hippe lunchwinkel, waar je niet alleen heerlijk kunt eten en drinken, maar ook kunt winkelen! Er is een klein winkeltje met leuke interieur en stationery spulletjes maar in feite is alles wat je ziet te koop. De stoelen, het bestek, de kunst aan de muur..
Met koud weer zit ik graag binnen, maar zodra het zonnetje schijnt kun je ook heerlijk in de binnentuin gaan zitten. Alles wordt vers gemaakt van producten uit de omgeving. Mijn favoriet is de high tea, dit was al de tweede keer dat ik bij Sid & Liv een high tea deed en wat was het lekker!
Bij de high tea kun je 1,5 uur lang lurken aan de lekkerste soorten thee, samengesteld door een theehuis in Parijs. Je krijgt altijd iets van een soepje en hartige taart vooraf, en dan nog een mega etagère met cheesecake, brownies, scones met clotted cream en jam (echt de lekkerste scones vind je hier!) en twee luxe oerbrood sandwiches. And the best part of it? Voor deze mega luxe high tea betaal je slechts €16,50 p.p.
Mocht je dit nou een beetje veel vinden kun je natuurlijk ook voor verse appeltaart gaan, of alleen een sandwich met een verse smoothie. Ik heb nog niet alles van de kaart geproefd, maar als het allemaal zo lekker is als wat bij de high tea zit dan kan ik het je ten zeerste aanbevelen!
Je vindt Sid&Liv in de Van Welderenstraat 95 in Nijmegen, op zo’n 5 minuten lopen van het station (en hartje centrum dus!). Mocht je niet in de buurt wonen maar wel geïnteresseerd zijn naar de leuke spulletjes die ze verkopen? Gelukkig hebben ze ook een webshop: www.sidenlivwebshop.nl
Translation: If you ever decide to pay a visit to my hometown, Nijmegen, you MUST go and see this amazing tearoom called Sid and Liv. I highly recommend the high tea but everything on the menu sounds so good. They have a lovely courtyard where you can enjoy the sun!
They also have a little shop (some things are also available online: www.sidenlivwebshop.nl) but everything in this tearoom is for sale, even the cutlery and the chairs you sit on. It is located on the Van Welderenstraat 95 in Nijmegen, the Netherlands.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 26 reacties

 1. Sally

  this place looks OH SO NICEEE! I wish there’s some place that’s like this near me!

 2. Nienke

  Ja, die is zo leuk! Ik ben er zelf al een paar keer geweest en ik vind vooral het behang zo leuk. De zelfgemaakte appeltaart is super.

 3. Nadiye Meral

  Die foto’s hebben een ontzettend fijne atmosfeer! lekker broodje ook mmm
  misschien ga ik binnekort ook maar een high teaen! :D

 4. Masha

  Daar moet ik echt naartoe! Jammer dat ik heel ver weg woon :(

 5. studio meez

  Wat een leuke plek, daar wil ik best eens een keertje voor naar Nederland komen!

 6. Danique

  wow wauw wat een mooie winkel! en wat een fijne foto’s. mocht ik ooit nog eens in Nijmegen komen…

 7. Rosanneke

  Dat ziet er fijn uit! Ik onthoud het zeker, voor als ik nog eens in Nijmegen kom.

 8. Caroline

  Dat ziet er super nice uit! Niet ver van Ede, dus zeker een bezoekje waard!

 9. Mylene

  SUPER leuk! Ik kom af en toe in Nijmegen, maar ik kende het nog niet. Ik ga er zeker een keer een kijkje nemen!

 10. Saskia

  Dat ziet er inderdaad uit als een heel leuk plekje! Jammer dat Nijmegen niet heel dichtbij is voor mij :(

 11. Anouk

  Jaaa Sid en Liv is heel leuk!! De sfeer, het eten, de winkel, duurzaamheid enz. Jammer genoeg woon ik niet meer in Nijmegen. Ik ben nu op zoek naar iets vergelijkbaars in Leuven, maar nog niet gevonden :(

 12. lies

  wauw ziet er heel mooi en gezellig uit! in de zomer ga ik er misschien wel een keertje langs :)
  en haha ik heb maat 39! das toch niet zo klein?

 13. elisse

  Oooh dat ziet er een fijne zaak uit! Als ik ooit in Nijmegen kom, zet ik het zeker op mijn lijstje!

 14. Myrthe

  Wauw dit ziet er echt uit als mijn droomlunchcafé, zoiets wil ik later opzetten!

 15. Lisa

  Dat ziet er gezellig uit! Jammer dat ik niet meer bij nijmegen woon..

 16. Porselein

  dat ziet er heel leuk uit! ga er zeker een keer langs als ik in de buurt bent!

 17. Ann

  Nice, ik ga in mei een weekendje naar Nijmegen dus wie weet wel even hier langs!

 18. Jennifer

  Als ik toevallig in de buurt ben zal ik eens thee bij je komen drinken, haha! ;) Wat een ontzettend lief en leuk winkeltje! En tof dat je er kunt werken! :)

Geef een reactie