Katie Daisy illustrations

Meet Katie Daisy, een 24 jarige illustratrice uit Amerika! Zij maakte de prachtige afbeeldingen die je hierboven ziet. Vooral veel kleur en natuurlijke elementen zoals planten en beestjes zie je terug in haar illustraties en vrijwel alles is met aquarel- of waterverf geschilderd. Zo mooi! Ik krijg gelijk zin om zelf aan de slag te gaan met waterverf.
Goed nieuws: haar prints zijn te koop in haar Etsy shop the Wheatfield. Helaas is ze op dit moment op vakantie, maar als het goed is gaat de shop snel weer open. Ook komen er binnenkort prachtige iPhone hoesjes aan (zodra ik een iPhone heb wil ik er een!). Ik vind werkelijk alles prachtig wat ze maakt, voor meer afbeeldingen kun je een kijkje nemen op haar site, katiedaisy.net.

Translation: I love these beautiful illustrations by the 24-year-old American illustrator Katie Daisy. They are so colorful, I’d love to have some prints of her hanging on my walls. The good news is, she has an Etsy store where she sells her prints, the Wheatfield shop. Unfortunately she is currently on vacation and the shop is closed, but it should open soon.
To see more of her illustrations, go to her website: katiedaisy.net.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 9 reacties

 1. Nadiye Meral

  Ja, ik zou het ook ontzettend leuk vinden om paar lijstjes gevuld met haar kunst op de muur willen. super vrolijk! :)

 2. Cate.B

  wat een vrolijke illustraties. mooi.

  Cate
  __

  [5PREVIEW T-shirt giveaway till march 28th]

 3. Wat leuk! Eigenlijk vind ik dit soort dingen veel te meisjesachtig, maar zo’n illustratie in een witte lijst vind ik wel mooi :)

 4. Masha

  Wauw super gaaf! Als ik een Iphone heb wil ik ook super graag zo’n hoesje!

 5. Stephanie

  She is so young yet so unbelievably talented! Thanks for posting :)

 6. Lindsay

  Wat een leuke iPhonehoesjes! Helaas heb ik geen iPhone, maar als ik er een had, wist ik het wel. Lekker vrolijk, heel zomers!

Geef een reactie