Meet Katie Daisy, een 24 jarige illustratrice uit Amerika! Zij maakte de prachtige afbeeldingen die je hierboven ziet. Vooral veel kleur en natuurlijke elementen zoals planten en beestjes zie je terug in haar illustraties en vrijwel alles is met aquarel- of waterverf geschilderd. Zo mooi! Ik krijg gelijk zin om zelf aan de slag te gaan met waterverf.
Goed nieuws: haar prints zijn te koop in haar Etsy shop the Wheatfield. Helaas is ze op dit moment op vakantie, maar als het goed is gaat de shop snel weer open. Ook komen er binnenkort prachtige iPhone hoesjes aan (zodra ik een iPhone heb wil ik er een!). Ik vind werkelijk alles prachtig wat ze maakt, voor meer afbeeldingen kun je een kijkje nemen op haar site, katiedaisy.net.

Translation: I love these beautiful illustrations by the 24-year-old American illustrator Katie Daisy. They are so colorful, I’d love to have some prints of her hanging on my walls. The good news is, she has an Etsy store where she sells her prints, the Wheatfield shop. Unfortunately she is currently on vacation and the shop is closed, but it should open soon.
To see more of her illustrations, go to her website: katiedaisy.net.

Gerelateerd

9 reacties op “Katie Daisy illustrations

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *