Little shopping spree

Toen het de laatste dagen zulk mooi weer was bedacht ik het me opeens: ‘Ik heb helemaal geen shorts!’. Wel twee hoge taill shorts maar de normale shortjes waren allemaal oud en te klein geworden. Gelukkig heeft H&M nu super leuke shorts, ook in felle kleurtjes! Ik haalde ook twee mooie mauwloze blousjes (de linker was maar €4,95 in de webshop!). Ik dacht dat ze heel tuttig zouden staan maar ze zijn juist heel er mooi. Een tip: als je €25 in de winkel besteed ontvang je een tegoedkaart van €5! Online krijg je met de codes 1304 en 9690 krijg je €5 en 25% op het duurste artikel korting!
Ik had al een rode tasje aangeschaft, maar ik vond deze leuker (en wat compacter), dus die ander gaat op marktplaats of naar een vriendin. En de zwarte flatjes zijn altijd handig. 
De grappige polaroid fotolijstjes komen van Tiger en als laatste wat make up, terwijl ik eigenlijk nauwelijks meer dan mascara draag. Maar het is altijd leuk om dingen uit te proberen toch? Oh, en nieuwe nagellak natuurlijk!
Translation: I did some shopping last week. I love the colorful shorts! I also bought some make up, although I never really were any but I thought I could give it a try.

 All H&M
 Tiger.dk
Catrice/Essence

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 35 reacties

 1. Carlota

  Heel erg leuke aankopen!! Vooral de shortjes zijn echt super :) XX

 2. Wat een fijne aankopen, ik ben vooral fan van de bloesjes! En de tiger zit ook in Nederland? Wij hadden die gespot in Denemarken, het leek ons een beetje de Scandinavische hema :)

 3. Marella

  Amazing pics dear and gorgeous blog!
  Following! Follow back? <3

 4. Masha

  Super leuke shortjes! Volgens mij heb ik die groene ook :)

 5. Kimsje

  Wat een leuke spulletjes allemaal! Lekker neutrale make-up ook, love it!

 6. Jaimie

  Ooh wat een leuke aankopen! Ik ga donderdag naar Amsterdam, denk je dat je dan nog een bon krijgt bij de h&m? Ik volg je. Liefs

 7. manon'x.

  oeh die make-up ziet er echt leuk uit. I WANT die roze tas. :) liefs.

 8. Nicole

  aaah wat een leuke broekjes! is dat spijkerbroekje ook van de H&M?

 9. Saskia

  Oeh leuk leuk! Vooral dat tasje!
  En ik heb ook van die leuke magnetische polaroid fotolijstjes van de Urban Outfitter, alleen die blijven helemaal niet plakken :( Beetje jammer

 10. Sofie

  Die bloesjes vind ik zo leuk! Dat tasje heeft mijn zus ook, zo’n mooie kleur! ♥

 11. Lisa

  je hebt leuke dingetjes weten te scoren! en ik ben een beetje jaloers dat jij die chalks van de LE hebt weten te bemachtigen…

 12. sterrie

  Wat leuk, die gekleurde shortjes! Daar wordt je gewoon happy van!(en helemaal als je ze straks ook echt aan kunt omdat de zon zo heerlijk schijnt!!)

 13. Aimee

  Leuke dingen heb je gekocht! vooral die shortjes zijn super!

 14. Indira

  Mooi! Die groene short wilde ik ook kopen, maar toen ik laatst in de H&M was kon ik hem daar niet vinden :( Die blousjes lijken me ook heel mooi staan!

 15. Rowan.

  Supervrolijke shortjes. Erg leuk! En wat grappig die polaroid-achtige frames! :)

Geef een reactie