Toen het de laatste dagen zulk mooi weer was bedacht ik het me opeens: ‘Ik heb helemaal geen shorts!’. Wel twee hoge taill shorts maar de normale shortjes waren allemaal oud en te klein geworden. Gelukkig heeft H&M nu super leuke shorts, ook in felle kleurtjes! Ik haalde ook twee mooie mauwloze blousjes (de linker was maar €4,95 in de webshop!). Ik dacht dat ze heel tuttig zouden staan maar ze zijn juist heel er mooi. Een tip: als je €25 in de winkel besteed ontvang je een tegoedkaart van €5! Online krijg je met de codes 1304 en 9690 krijg je €5 en 25% op het duurste artikel korting!
Ik had al een rode tasje aangeschaft, maar ik vond deze leuker (en wat compacter), dus die ander gaat op marktplaats of naar een vriendin. En de zwarte flatjes zijn altijd handig. 
De grappige polaroid fotolijstjes komen van Tiger en als laatste wat make up, terwijl ik eigenlijk nauwelijks meer dan mascara draag. Maar het is altijd leuk om dingen uit te proberen toch? Oh, en nieuwe nagellak natuurlijk!
Translation: I did some shopping last week. I love the colorful shorts! I also bought some make up, although I never really were any but I thought I could give it a try.

 All H&M
 Tiger.dk
Catrice/Essence

Gerelateerd

35 reacties op “Little shopping spree

  1. Oeh leuk leuk! Vooral dat tasje!
    En ik heb ook van die leuke magnetische polaroid fotolijstjes van de Urban Outfitter, alleen die blijven helemaal niet plakken :( Beetje jammer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *