De eerste pagina’s van Volkskrant magazine, waarbij je binnenkijkt bij iemand thuis is mijn favoriete rubriek. Binnenkijken is natuurlijk altijd al leuk, maar de Volkskrant weet altijd mooie plekjes te vinden (of zij hen) die er mooi uit zien maar zonder al te veel poespas. Mensen hebben vaak wel stijl, maar het is geen standaard VT wonen interieur.
Kan jij nou ook niet genoeg krijgen van die rubriek, dan heb ik hier een mooie blog voor je: Freunden von Freunden. Ook hier kun je bij mensen binnenkijken (niet slechts 1 foto maar meerdere) en lees je ook een kort interview. Soms is zelfs de werkplek gefotografeerd! Hieronder foto’s van prachtige woningen, bijvoorbeeld in de Pijp in Amsterdam (foto 5) of wat dacht je van het geweldige uitzicht op de Brooklyn Bridge, foto 6?
Translation: I love peeking inside other houses, it’s great to see their taste of interior and it’s also a great source of inspiration. Of course, styled interiors are great to look at but real homes of real people (with a great sense for styling) are the best. I found an amazing website called Freunden von Freunden. It’s filled with pictures of homes all over the world, for example this lovely home in Amsterdam (photo 5) or this amazing appartment (what a view!) in Brooklyn (photo 6).
All images by Freunden von Freunden

Gerelateerd

12 reacties op “Lovely blog: Freunden von Freunden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *