Lovely blog: Freunden von Freunden

De eerste pagina’s van Volkskrant magazine, waarbij je binnenkijkt bij iemand thuis is mijn favoriete rubriek. Binnenkijken is natuurlijk altijd al leuk, maar de Volkskrant weet altijd mooie plekjes te vinden (of zij hen) die er mooi uit zien maar zonder al te veel poespas. Mensen hebben vaak wel stijl, maar het is geen standaard VT wonen interieur.
Kan jij nou ook niet genoeg krijgen van die rubriek, dan heb ik hier een mooie blog voor je: Freunden von Freunden. Ook hier kun je bij mensen binnenkijken (niet slechts 1 foto maar meerdere) en lees je ook een kort interview. Soms is zelfs de werkplek gefotografeerd! Hieronder foto’s van prachtige woningen, bijvoorbeeld in de Pijp in Amsterdam (foto 5) of wat dacht je van het geweldige uitzicht op de Brooklyn Bridge, foto 6?
Translation: I love peeking inside other houses, it’s great to see their taste of interior and it’s also a great source of inspiration. Of course, styled interiors are great to look at but real homes of real people (with a great sense for styling) are the best. I found an amazing website called Freunden von Freunden. It’s filled with pictures of homes all over the world, for example this lovely home in Amsterdam (photo 5) or this amazing appartment (what a view!) in Brooklyn (photo 6).
All images by Freunden von Freunden

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. Aha, van daar komt de foto met de zotte ramen! Ik geloof dat die het al eens tot mijn blog gehaald heeft, helaas had ik daar geen bron van, tot nu!

 2. Annemijn

  Dat vind ik ook het leukste van het Volkskrant Magazine! En die ‘problemen’ altijd, heel lachwekkend soms.
  Mooie foto’s :)

 3. Song- Thanh

  Wat een leuke blog, die kenden ik nog niet! Lijkt me heerlijk om in de Pijp te wonen :)

 4. Noor

  wow, prachtige en inspirerende foto’s op die blog zeg!

 5. Des

  ik vind jou blog serieus zo leuk! als ik dus inspiratie nodig heb voor andere blogs, kijk ik altijd even op jou blog
  dank voor deze tip weer!

 6. kirsten

  leuke site is dat he! denk dat je theselby.com ook wel leuk vind :)

Geef een reactie