Lovely blog: Magnolia Electric

 Vorige week ontdekte ik weer een leuke blog: Magnolia Electric van de Oostenrijkse Stef. De blog staat vol leuke DIY’s, recepten en andere creatieve dingetjes. De blog is in het Duits maar dat is redelijk goed te volgen voor ons Nederlanders, en anders kun je nog altijd de Google Translator gebruiken. Hieronder wat foto’s van haar blog voor een eerste indruk, klik hier om de blog te bekijken!

Translation: Last week I discovered another lovely blog: Magnolia Electric by the Austrian Stef. The blog is filled with DIY’s, recipes and other creative things. It’s all in German but you can use the Google Translator to translate the blog in your language. Below some pictures of her blog that will give you an impression, click here to go to Magnolia Electric!Ps. Je kunt nog mee doen aan de Give Away! De winnaar wordt vanavond om 20.00 bekend gemaakt. Klik hier om naar de Give Away te gaan.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 7 reacties

 1. Des

  Ik vind jouw blog serieus echt heel leuk! Ik heb een paar dagen niet gekeken, en joepie: allemaal nieuwe posts met DIY en leuke andere blogtips!! Love it!!

 2. magnolia

  oh my goodness! THANK YOU! saw your post in my dashboard and was absolutely speechless! thankyouthankyouthankyou!

  (btw: not german, but austrian :D)

 3. Danique

  De foto’s zijn al veelbelovend. Ik ga zo even een kijkje nemen. Jouw blog is trouwens ook prachtig!

 4. elisse

  Woehoej geweldig! Wat een leuke nieuwe blog om weer in mijn volglijstje te zetten!

Geef een reactie