LWP update: open for entries

Het is alweer een maand geleden sinds ik jullie voor het laatst update over mijn letter writing project, A flood of Memories. Ik heb de laatste tijd veel brieven verstuurd en gekregen, dit wilde ik jullie graag laten zien. En goed nieuws: het project is weer ‘open’! Wel met wat kleine aanpassingen, dus lees dit eerst voordat je je aanmeldt.


Translation: It’s been a month since I last updated you on my letter writing project, A flood of memories. I’ve sent a lot of letters lately and I also received some letters, which I want to show you. Other good news: I’m accepting new pen pals, for my package swap! I’ve changed my project a little bit, so please read this first, before you apply.


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 5 reacties

  1. Loes

    Wauw ik vind je project zo tof! Ik wil me heel graag aanmelden dus ga zo even uitzoeken hoe ik dat kan doen.. Heb geprobeerd om je linkje van de screensaver te downloaden maar dat ging niet helemaal goed, helaas. Oh en ik vind je armbandjes post ook heel leuk! Ga deze week even langs een winkeltje aan de gracht om wat spullen te halen en ze te maken. Fijn weekend!

  2. Leuk dat er weer nieuwe mensen mee kunnen doen! Ik baan aan de beurt voor een brief he? Helaas nu even weinig tijd, maar er komt echt weer een brief hoor!

Geef een reactie