LWP update: package swaps

In mijn vorige update vertelde ik dat mijn letter writing project weer ‘open’ was. Ondertussen heb ik al heel wat pakketjes ontvangen! Hieronder een indruk van wat ik zoal heb gekregen, voor meer foto’s kun je kijken op mijn letter writing project blog, A flood of Memories.

Translation: In my last update on my letter writing project I told you I was open for new entries. In the meantime I have already received some package swaps! Below an impression of what I received, go to my letter writing blog A flood of Memories to see more pictures.


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 11 reacties

  1. Oh wat fijn! Eigenlijk zou ik ook mee moeten doen he. Als ik tijd heb! Of als ik volgend jaar in Lissabon woon voor een half jaartje! (Erasmus he)

  2. Katrien

    Ziet er allemaal heel mooi uit, als ik eens tijd heb en veel mooie dingen om op te sturen wil ik ook wel eens een pakketje sturen :)

  3. Des

    weerhelemaal geweldig leuk!
    het lijkt me echt elke x weer een feestje als je dit soort post binnenkrijgt

Geef een reactie