Photography: summer days

Sommigen van jullie waren benieuwd naar wat fotografie foto’s van mij. Ik ben druk bezig met het volschieten van een nieuw rolletje, dus jullie moeten nog even wachten ;-). Hieronder foto’s die wel al op mijn flickr staan, maar die sommigen misschien nog niet hebben gezien.
Het zijn foto’s gemaakt met een wegwerpcamera tijdens een zomers fietstochtje met een vriendin in 2010. Wat ik toen nog niet wist, is dat mijn vader een jaar later naar een boerderij in die omgeving zou verhuizen. Wat toen nog zo bijzonder was, is nu eigenlijk mijn grote ‘achtertuin’! Ik kan niet wachten tot het weer zomer wordt, met een meertje op loopafstand en lekker veel groen en blauwe lucht!

Translation: Some of you have been asking to post more personal photography posts. I’m currently shooting with my analog camera, so it takes a while to get a full roll of film. Below are some pictures from my flickr page, some might have already seen them. They were taken with a disposable camera, in the summer of 2010 when my friend and I went out for a bike ride. At that moment I had no idea my dad would move into an old farm in that area a year later. So everything on these pictures is basically my ‘backyard’! I love to be there, especially in summer. There is so much green around us and a lake is on walking distance. Can’t wait for spring to begin!


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

 1. Wat mooi! Ik vind wegwerpcameras altijd zo’n leuk effect hebben. En het is altijd een soort verassing als je ze laat ontwikkelen! Super leuk x

 2. Danique

  Mooie foto’s! Ik houuu van wegwerpkwaliteit, die sfeer is zo fijn :)

 3. Mirthe

  Mooi zeg! Ik woonde eerst ook in zo’n soort landschap maar ben nu verhuisd. Waar woon je in de buurt als ik vragen mag?

 4. Myrthe

  Sfeertje is heel fijn! En die foto met die fietser is heel heel mooi!

 5. Lana.

  Mooie foto’s zeg! Krijg helemaal zin in de zomer :).

 6. Melli

  like your blog!
  check out my blog and follow if you like it :)
  xx

 7. Leuke foto’s ! :)
  Ik zoek al lang naar een wegwerptoestelletje maar hier in’t kruidvat hebben ze die niet meer denk ik :(

 8. Olga

  Ik vind dat jij heel erg boft met die ruimte om je heen :)

Geef een reactie