Spring Nails

Ook al zit het weer nog niet mee, ik zit met de lente in m’n kop. Dus ging ik op zoek naar vrolijke pastel kleurtjes in mijn (nog steeds groeiende) nagellak collectie en lakte ik elke nagel in een andere kleur! Op de foto zijn de kleuren iets feller dan ze in werkelijkheid zijn, de eerste foto geeft de kleuren het beste weer.
Ik gebruikte (van duim naar pink): Rimmel 405 Rose Libertine, Essnece 51 Mellow Yellow, Rimmel 420 Aqua Cool, Essence 53 You Belong to Me en nummer 88 van Tiger.
Dan nog gelijk een tip, deze topcoat van Essence zorgt niet alleen voor een mooi glanslaagje, maar zorgt ook dat je nagels binnen een paar seconden droog en helemaal uitgehard zijn! Dus niet meer uren wachten om deukjes te voorkomen, met deze topcoat ben je zo klaar. Echt enorm fijn en dat voor een prijs van €2 ofzoiets.
Translation: Thinking about spring, I painted my nails in these lovely pastel colors. The first picture shows the ‘real’ color (other pictures are a bit darker).

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

 1. Anaïs

  Joepie! Bij mij volgt er binnenkort ook een lentenagelpost :D

 2. Annemijn

  Heel leuk! Mooie kleurtjes, en die topcoat klinkt heel handig ja.

 3. Esmée

  Wat een mooie kleurtjes allemaal!
  En het pas ook nog goed bij elkaar!

 4. Jolien

  heel fijn! Ik ben zelf nog hopeloos op zoek naar een goed dekkend pastelroze.

Geef een reactie