Sun sun sun + rocket pastasalad recipe

Ik begon de dag met een fris ontbijtje, studeerde wat in de studeerkamer samen met Sazou en vernam toen het blijde nieuws: de lammetjes zijn geboren! De buren waren helaas niet thuis dus ik heb slechts een glimp kunnen opvangen maar zijn ze niet cute? Hopelijk wordt het snel vervolgd met uitgebreide knuffelsessies ;-)

Ook maakte ik een heerlijke zomerse pastasalade (mijn favoriet), ik vroeg op facebook of ik het recept moest delen dus hier komt ie: De Aller Lekkerste Pastasalade A La Marlous (lees verder voor het recept).

Translation: I started my day with a delicious breakfast, studied a bit (together with Sazou) and I learned the happy news: the little lambs were born! Unfortunately the neighbours weren’t at home this afternoon so I only got a little glimpse of them but aren’t they CUTE? Can’t wait to cuddle them.
For dinner, I made my favorite pastasalad. I asked on facebook if I should share the recipe and the answer was yes, so here it is (also in English!).


Wat je nodig hebt:
– Pasta (bij voorkeur penne maar dat had ik niet in huis)
– groene pesto
– feta
– rucola
– tomaten (bij voorkeur cherry tomaatjes maar dat had ik niet in huis)
– kip
Bereiding:
Kook de pasta, snijd de kip in kleine stukjes en bak die mooi bruin met wat peper en zout. Ondertussen snijd je de tomaat in stukjes (ik halveer de cherry tomaatjes meestal). Wanneer de pasta klaar is kun je het water afgieten en de pasta in een grote kom doen. Roer er flink wat pesto doorheen (kan naar smaak aangepast worden) en voeg de kip en feta toe (ik vind het lekker als de feta een beetje warm en zacht wordt). Vlak voor het opdienen de tomaat en rucola er doorheen doen zodat deze nog knapperig blijven. Eet smakelijk! Dit is mijn favoriete gerecht, iedereen schept altijd 2 keer op en zelfs mijn oppaskinderen lusten het!
Translation:
What you’ll need:
– pasta (I usually take penne, but I was out of penne today)
– green pesto
– feta cheese
– rocket salad
– tomatoes (I usually take cherry tomatoes but I was out of cherry tomatoes today)
– chicken

Preparation:
Cook the pasta, cut the chicken into pieces and bake it with a little salt and pepper. In the meantime, cut your tomatoes. If the pasta is ready, pour off the water and put the pasta in a bowl. Add the pesto (as much as you like), chicken and feta cheese (I like it when the feta cheese is a bit warm). Add the tomatoes and rocket salad right before serving, so they will be crispy. Enjoy your meal!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 26 reacties

 1. Anonymous

  yummy! so great, saved the recipe, thank you!

  and i love the first two pictures so much, they look so faded away (the colors) – lovely!

 2. Linda

  Prachtige foto’s! Het eten ziet er echt lekker uit :)

 3. Nicole

  Wat een mooie foto’s, die van de boekenkast is gaaf. En die salade ziet er lekker uit zeg, ik ben ook altijd op zoek naar salades maar daar zit vaak vis in en daar houd ik niet van. Dus deze is perfect! :)

  liefs

 4. Katrien

  mmm, die pasta ziet er echt super uit, ga ik ook eens maken! :)

 5. studio meez

  Ik ga het recept ook eens uitproberen!
  Wat schattig die lammetjes, kijk uit naar meer foto’s!

 6. Des

  mooie foto’s, en dat lijkt me een zeer gezonde lekkere salade

 7. lies

  aaaww zo schattig die lammetjes!
  en die blog hieronder ga ik volgen, met die interieur foto’s :)

 8. Linda

  Ik vind het ook altijd erg leuk om post te krijgen en ik zie op je postblog (of hoe ik dat ook maar moet noemen) dat je heel veel leuke pakketjes en brieven verstuurt/krijgt. Zou je het leuk vinden om een keer iets naar elkaar te sturen? Liefs!

 9. elisse

  Yumyum, superlekker! Ik maak dat ook weleens, maar dan met zalm ipv kip. Je ontbijtje ziet er ook heerlijk uit, en jullie kat doet me echt keer op keer meer aan Simba denken (which I LOOOOOOOVE!!)

 10. Leonie

  Ik heb het vandaag gegeten, zo lekker, bedankt voor het super recept!

 11. Marlies

  Oh het ziet er echt heerlijk uit! Ook mooi met de tagliatelle in plaats van penne. Ik ga het zeker een keer maken! :)

 12. Saskia

  Ik vind de eerste foto erg leuk! Mooie boekenkast plus mooie kat :D

Geef een reactie