Sunny days

Aan mijn bezoekersaantallen te zien was iedereen de afgelopen dagen aan het genieten van het zonnetje, and so did I! Ik ben dol op mooi weer en heb er ook echt van genoten. Ik ben al een beetje verkleurd, kon ‘s middags eindelijk weer een jurkje dragen met blote benen, luierde in de tuin en ‘s avonds hebben we voor het eerst weer gebarbecued! Super lekker en super leuk! Jammer dat het ‘s avonds vrij snel afkoelt, maar daar komt snel verandering in. Want vergeet niet, vannacht gaat de klok een uurtje vooruit!
De fijne lange zomeravonden komen er dus weer aan, heerlijk. Wat hebben jullie de afgelopen dagen gedaan?
Translation: Spring has finally started here and it has been treating us nice. I could finally wear a dress with bare legs and we had our first BBQ outside! I love this time of the year, I’m enjoying it so much!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. Ik lig al een paar dagen te genieten van de zon op mijn terras. Het lijkt hier wel zomer! Heerlijk!

 2. Lana.

  Heerlijk hè die zon! Ik ben de afgelopen dagen ook lekker buiten geweest, zonnen, fietsen en gewoon lekker luieren in de zon haha! Helaas alleen nog niet gebarbecued.

 3. Linda

  Wat een mooie foto’s! Ik ben helaas vooral bezig geweest met leren ;)

 4. S.

  ziet er leuk uit! ik had jammer genoeg school & werk dus nog niet zoveel kunnen genieten :(

 5. lies

  heerlijke foto’s weer! het huis en de omgeving van je vader lijkt me trouwens zooo chill in dit weer

Geef een reactie