Traveling: Sri Lanka

De laatste jaren is mijn moeder aardig aan het reizen geslagen (waar ik gelukkig soms van mag mee ‘proeven’) en gelukkig legt ze alles vast op de gevoelige plaat. Ja, alles. Want meestal komt ze terug met gemiddeld 2000 foto’s op haar SD kaartje.. Gelukkig zit er erg veel moois tussen wat ik graag met jullie wil delen. Eerder liet ik jullie al haar foto’s van India zien, mocht je die nog niet gezien hebben: het is het kijken waard!
Nu laat ik jullie kennis maken met Sri Lanka, een eiland vlakbij India. Mijn moeder was er in april 2011 en maakte deze prachtige foto’s. Mijn moeder heeft geen verstand van photoshop, dus al deze foto’s zijn SOOC, straight out of the camera!

Translation: My moms travels a lot. Luckily she takes a lot of picuters (around 2000 every trip she makes haha) so I can enjoy a bit of her travels too. I already showed you the pictures of her trip to India, if you haven’t already seen them check them out here.
This time I’ll show you her photos of Sri Lanka. She went there in april 2011. Best part of it: my mom knows nothing about photoshop so all these images are straight out of the camera!


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 23 reacties

 1. Mooi, ik krijg er reiskriebels van!
  In de kerstvakantie heb ik oude dia’s bekeken van de reizen van mijn ouders vroeger. Nou, je wil niet weten wat voor parels daar tussen zaten! En haarscherp ook nog!

 2. elisse

  Hele mooie foto’s! Die olifanten zijn zo schattig! Wat leuk, zo’n grote troep!

 3. Mylene

  Wat prachtig! En niet eens bewerkt, wauw. Ik wil na mijn studie met een vriendin naar Sri Lanka gaan. Het lijkt me echt een prachtig land.

 4. Annemijn

  Wat een prachtige foto’s! En die babyolifantjes: aaaaahhhwwww!!

 5. Masha

  Wat gaaf dat je moeder zo veel reist! Erg gave foto’s, die olifantjes zijn zo super cute <3 Je hebt trouwens een mooie nieuwe layout!

 6. Sewon

  Oh my goodness, that photo with all the elephant families! She’s a wonderful photographer. It’s definitely stirred up wanderlust within me. <3

 7. Des

  wow, wat stoer dat je moeder daarheen reist! alleen of?
  mooie foto’s, heel kleurrijk!

 8. Nathalie

  Schitterend hoor! Azië is zo kleurrijk en de mensen zijn superaardig en lief. Moet hoognodig die kant weer eens op ;)

 9. Elle

  Wauw, prachtige foto’s! Nu wil ik ook naar Sri Lanka :D

 10. Stephanie

  They are all incredible photos but the elephant one is really special. Your Mother has a great eye for photography!

Geef een reactie