Giveaway: Follow your bliss

Follow Your Bliss is een nieuw sieradenmerk, opgericht door Natalia Steendam. De collectie bestaat uit mooie sieraden met als mijn grootste favoriet: de armbandjes. Er zijn ontzettend veel leuke armbandjes te krijgen op followyourbliss.nl, van subtiele armbandjes met een hangertje, tot kleurige vriendschapsbandjes of armbandjes met een mooie steen erin verwerkt. Je hebt al zo’n armbandje vanaf €19,80 maar het goede nieuws is: jij kan er eentje winnen op lastdaysofspringblog! 
Foto van Natalia’s werkplek, via degroenemeisjes.nl

Lees gauw verder voor een mini interview met eigenaresse Natalia en natuurlijk de winactie!
Translation: I’m sorry, this giveaway is for Dutch readers only. 

Wat inspireert jou bij het maken van de FYB sieraden?

Mensen bewust te maken van hun eigen kunnen, wensen en dromen, met andere woorden; Follow your Bliss! Deze boodschap wil ik overbrengen in de sieraden die ik maak door een leuke naam en betekenis te geven. Alle items hebben een unieke boodschap en “speciale” werking. 

Wat maakt de FYB sieraden zo bijzonder?
Ieder armbandje en item dat ik maak, krijgt een mooie betekenis mee waardoor je een “gevoel” oproept als je het bandje omdoet. Mijn intentie is dat de achterliggende gedachte van het sieraad aanzet tot positive vibes en dient als reminder om je Bliss te volgen. Kortom, ik wil graag iedereen die FYB draagt wordt geinspireerd in hun leven door het unieke verhaal achter het sieraad & merk zodat men het ervaart als  ‘personal message of encouragement’ om je Bliss in het leven te volgen. Bliss betekent; highest degree of happines.

Zijn er nog plannen voor de toekomst? 

Nog meer mensen te raken en te inspireren om hun hart te volgen. Vaak doen mensen te veel wat er van hen verwacht wordt in plaats van hun “eigen” ultieme geluk te volgen of te vinden. Vaak is het ook moeilijk om jouw bliss te achterhalen omdat we tegenwoordig helemaal worden verdoofd door het aantal nieuwsbronnen, reclame en informatie waarmee je constant wordt geprikkeld. Daarom wil ik nog meer dan ooit dat de armbandjes en sieraden van FYB meer mensen zullen bewustmaken met de inspirerende boodschap zodat men stil staat bij hun eigen geluk en niet doet wat de maatschappij van je verwacht. Ik spreek uit eigen ervaring. Mijn passie is het creëren van verhalen die worden vertelt door sfeer in designs en concepten. Zelf ben ik daarom met Follow your Bliss mijn eigen ‘sprookje’ begonnen. En daarmee mijn Bliss gevolgd in het leven!


Op dit moment is net de nieuwe collectie net gelanceerd en nu maak jij kans op zo’n mooi armbandje! Wat moet je doen om mee te dingen naar een FYB armbandje?
– Volg lastdaysofspringblog.com via bloglovin en/of GFC (beiden te vinden in het menu rechts)
– Like de facebookpagina van lastdaysofspringblog
– Laat weten welk(e) armbandje(s) jij het mooist vindt en waarom

De giveaway is alleen voor Nederlandse lezers en meedoen kan tot zondag 29 april. De willekeurig gekozen winnaar zal worden vermeld onderaan deze post!
De winnaar van de giveaway is Myrthe! Gefeliciteerd! Neem je even contact op om je prijs te claimen?

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 21 reacties

 1. L.

  Leuke sieraden!
  De mooiste vind ik de Buddha Turquoise bracelet, omdat Buddha voor mij een soort teken van rust is en turqoise is een mooie kleur. Datzelfde geldt voor het Trinity-armbandje.

  Ik volg je via bloglovin en GFC en heb je fb geliked (:

 2. sacha

  Echt hele mooie sieraden!

  De mooiste armbandjes vind ik de 4 losse gouden armbandjes met de steentjes en het kruisje en het gevlochten armbandje met het hartje eraan, omdat de kleuren goed passen bij mijn kleren.

 3. Janne.

  Leuk! Ik heb alles gedaan.
  Alle armbandjes met een steen eraan vind ik mooi, ik denk dat je zo goed kan combineren :) x

 4. Wat mooi! Ik vind de linker armband met de lichtblauwe steen het mooist. Simpel maar zo sophisticated :)

 5. Jammer dat de Belgische lezers niet mogen meedoen, maar wel heel mooie sieraden. Succes allemaal.

 6. Esmée

  Weer zo’n leuke giveaway! :)
  Ik heb alles gedaan. Of nou ja, dat had ik al gedaan.
  Chunky gevlochten en CC – Joy vind ik het mooist. Die eerste omdat het iets stoerder met een lieve kleur is en het past eigenlijk overal wel bij. En de tweede omdat ik de kleuren heel mooi vind in combinatie met goud en het net als de andere overal wel bij past. Eigenlijk vind ik gewoon alles op de site heel erg leuk haha.
  xxx

 7. Lifesplash

  Wauw! Wat een mooie sieraden. Ik vind ze heel simpel, maar dat maakt ze ook zo mooi haha. <3 Ik doe mee en heb dan ook geliked en ik follow je!

  Ik vind deze het mooist: http://followyourbliss.nl/winkel/B-00291-eyecandy-armcandy-day-of-miracles.html omdat ik die bedel altijd al een mooi symbool heb gevonden. Het spreekt me aan op de een of andere manier. Ook vind ik deze http://followyourbliss.nl/winkel/B-00102-alles-statement-lucky#7-bracelet.html heel erg mooi! Hij is simpel, maar ik weet zeker dat als je hem draagt hij superleuk zal staan. Ook vind ik die #7 term erg leuk haha. :’D

 8. Rachelle

  Ik volg je via bloglovin, heb dit artikel daar geliked en ook facebookpagina heb ik geliked.
  Zo hele waslijst, nu het belangrijkste! :-)

  Ik heb de site van follow your bliss is goed bekeken en kan eigenlijk niet kiezen. Daarom zal ik gewoon m’n favorieten even op een rijtje zetten!

  – Fatima bracelet
  Dit armbandje met fatima-handje zou heel mooi combineren bij mn horloge, ik ben al lange tijd op zoek naar subtiel armbandje om naast mn horloge te dragen.
  Ook de betekenis van het handje (bescherming tegen het kwaad), vind ik een mooi symbool en zal in de komende examentijd goed van pas komen!
  – Grey swarovski bracelet
  Dit armbandje is gewoon liefde op het eerst gezicht! Ik ben dol op glimmertjes en steentjes, maar vind het wel belangrijk dat een sierraad niet té opvallend is. Dit armbandje is mooi subtiel aanwezig en zou fantastisch staan om m’n pols.
  – Eternity bracelet
  Dit armbandje vind ik erg mooi doordat het zo subtiel is. Het rondje staat voor mij voor ‘oneindigheid’, oneindigheid in liefde en vriendschap!

  Echt een hele leuke winactie, ik hoop dat ik win!

 9. Des

  jeuhh! echt super (en toevallig) dat jij een winactie met Nataal doet. Natalia is echt een grote inspiratie voor mij. En ik doe gewoon lekker mee met de wedstrijd.

  Ik ga voor de chunky. Niet voor mezelf, maar voor mn zusje. Omdat zij altijd doet wat zij wil. Of het stoppen met school is, salsa lessen, of tatoeages nemen, zij doet het!

 10. Riannelief

  Aaaah, zo leuk deze winactie! Ik volg je al een hele tijd via Bloglovin’ en daarnaast ook al een tijd via Facebook.

  Als ik een armbandje uit zou mogen kiezen zou het het fatima-armbandje worden. Ik vind de symboliek van het hamsa-teken rustgevend (dat is namelijk bescherming, iedereen voelt zich fijn als je bescherming geniet!) en daarnaast vind ik het een heel mooi, schattig en subtiel armbandje. :)

 11. Myrthe

  Aber natürlich volg ik jou op Bloglovin’! Al tíjden!

  Ik heb echt eeuwig rond lopen dwalen op de site, maar ik ben tot de conclusie gekomen dat de peace armband (numéro uno) mijn favo is. Da’s omdat wereldwijde vrede eerlijk waar echt iets is waarvan ik hoop dat ik het ooit nog mee maak, en omdat ik hou van de jaren 70 = peacetekens all-over.

  Dus. Dáárom.

 12. 77235

  de Buddha omdat je die alleen mag krijgen – anders brengt hij ongeluk

 13. Marlies

  Oeh, I love the ‘Chunky mini’.
  Ze zijn simpel maar onwijs leuk te combineren met verschillende outfits. De ringen en kettingen zijn ook erg mooi trouwens!

 14. Nicole

  Leuk leuk, en natuurlijk doe ik mee! Ik heb alles gedaan, en ik vind vooral de armbandjes met de turquoise dingetjes eraan het leukst, dat is mijn lievelingskleur!

 15. Annette

  Superleuk om te zien, leuke vrolijke kleuren. Alleen jammer dat ze voor die prijs goedkoop materiaal gebruikt. Het blijft niet lang mooi. :(

Geef een reactie