Instagram for Android

Eindelijk is het dan zo ver.. Instagram is vanaf nu ook beschikbaar voor Android gebruikers! Download de app hier en tover je foto’s om tot kunstige hipster kiekjes. Ik ben er heel blij mee, al mis ik geloof ik wel een paar opties (tilt-shift functie? en de edit knop?), over 2 weken stap ik over naar de iPhone en zal ik de verschillen eens beter bekijken. Tot die tijd raad ik je zeker de Android app Vignette aan.
Ik weet nog niet precies hoe het allemaal werkt, maar ik geloof dat je me kunt volgen, mijn username is @ldosb. Hieronder een paar kiekjes van de afgelopen dagen in instagram stijl.
Translation: Finally instagram is available for android users! Download the app here and start making arty farty hipster photos. I get the feeling there are missing some options (tilt-shift function? edit button?) but that’s OK for now, I will get an iphone within 2 weeks anyway. Below my first instagram shots! My username is @ldosb, so follow me if you like!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 16 reacties

 1. Noor

  Ohh yeyy, eindelijk! Ik blijf braaf van mijn Galaxy houden, en ben dol op Vignette, maar het social media aspect van instagram vind ik zo leuk!

 2. Jantine

  En verkoop je je oude telefoon heel toevallig of zoiets geks (voor een laag prijsje)? :p
  Je foto’s zijn weer leuk trouwens :)

 3. Anonymous

  Aw, I’m so glad to hear my mail arrived safely! :) I’m totally loving instagram these days. I’ll definitely be following you!

 4. Sewon

  Aw, I’m so glad to hear my mail arrived safely! :) I’m totally loving instagram these days. I’ll definitely be following you!

 5. Lisa

  Het jammere is wel dat ik geen android heb. Maar ach, ik ga waarschijnlijk ook over op een Iphone. Welke ga je nemen? (:

 6. Gaaf dat je een Iphone krijgt. Ik begin steeds meer te twijfelen. Misschien toch mijn BB inruilen voor een Iphone… Maar ik ben zo gek op mijn BB haha

 7. Masha

  Jaaah geweldig! Alhoewel ik geen Android heb.. en ook geen Iphone. Maar toch geweldig :)

 8. Nicole

  Ik heb totaal geen verstand van al die mobielesnufjes, maar ik vind die laatste foto wel heel leuk! haha

Geef een reactie