Sinds Instagram ook voor Android beschikbaar werd is het een van mijn meest gebruikte apps! Het is eigenlijk een simpele app, maar hij werkt lichtelijk verslavend. Mijn favoriete instagrammers zijn heimarlou en magnoliaelectric maar ik zoek eigenlijk meer instagrammers om te volgen! Dus heb je instagram, laat dan even je username achter in de comments! Mijn username is ldosb.
Translation: Ever since Instagram was launched on Android it has been my favorite app. It’s kinda addicting! My favorite instagrammers are heimarlou and magnoliaelectric but I’m looking for more instagram people to follow. So please comment with your instagram username – if you have one. My username is ldosb.

Gerelateerd

26 reacties op “Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *