Instagram

Sinds Instagram ook voor Android beschikbaar werd is het een van mijn meest gebruikte apps! Het is eigenlijk een simpele app, maar hij werkt lichtelijk verslavend. Mijn favoriete instagrammers zijn heimarlou en magnoliaelectric maar ik zoek eigenlijk meer instagrammers om te volgen! Dus heb je instagram, laat dan even je username achter in de comments! Mijn username is ldosb.
Translation: Ever since Instagram was launched on Android it has been my favorite app. It’s kinda addicting! My favorite instagrammers are heimarlou and magnoliaelectric but I’m looking for more instagram people to follow. So please comment with your instagram username – if you have one. My username is ldosb.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 26 reacties

 1. Danique

  Jaa, instagram is echt m’n favoriete app! Je volgt mij al, maar mochten anderen nog nieuwe instagrammers zoeken, ik ben 161188 :-)

 2. Jessi

  Leuke verzameling dat je al hebt! Ik ben echt jaloers op al jullie Instagrammers! :p

 3. Ellen

  leuk :) Ik ga je volgen, ik ben ellenvanwijk op instagram

 4. Hannelore

  Helaas geen fancy gsm hier, dus ik moet instagram aan me laten passeren! Jammer wel, er staan pareltjes op heb ik de indruk :)

 5. tine katrine

  my camera on the phone sucks, so i don’t post anything atm, but my username is tinekatrine

 6. Anonymous

  what about those letters? have u shown them yet?

 7. Ik heet hillerytje op instagram. Mijn iphone is kapot maar wordt nu gemaakt dus kan bijna weer op instragram hoewel ik het nu ook op de ipad doe maar met slechte camera kwaliteit.. X

 8. Myrthe

  Instagram is zo leuk maar niet mogelijk met mijn telefoon, ook al is het een Android :(

 9. Marlies

  Leuk, ik volg jou & de twee Instagrammers die jij noemt ook! Ben helemaal verslaafd, mijn naam is Mliees

 10. Senna

  Leuk! Mijn naam: senna_mustache

Geef een reactie