International Give Away: Moosmade.nl €15 voucher

Jullie weten hoe gek ik ben op stationery, en vooral op stempels. Moosmade.nl is een leuke webshop met hartstikke leuke en originele stempels. Ook hier kun je terecht voor een persoonlijke op maat gemaakte stempel, maar in de webshop zijn ook genoeg leuke designs te vinden!
Moosmade.nl werkt samen met verschillende ontwerpers die elk hun eigen stijl hebben. Zo zijn er hele schattige stempels, handige etiket stempels of juist hele grappige. Voor elk wat wils!

Ik hield een mini interviewtje met Moniek, eigenaresse van Moosmade.nl:

Hoe ben je bij stempels terecht gekomen?
Dat is heel grappig gegaan. Zelf eens een stempel maken van een gum was iets dat ik heel graag een keer wilde doen, maar het kwam er nooit van. Toen ik toch eens een poging waagde werd het een succes. Een vriendin twitterde erover en de reacties waren positief, ik kreeg zelfs bestellingen!
Wat leuk! Maar elke avond urenlang stempels gutsen was (en is) niet mijn droom. Ik ben ook geen ontwerper, maar vind het wel erg leuk om met ontwerpers samen te werken. Om een lang verhaal kort te maken… mijn wens een webshop te openen werd concreter en het product was duidelijk: stempels! Stempels ontworpen door diverse Nederlandse ontwerpers. Zo kan ik hun kracht (het maken van prachtige ontwerpen) combineren met iets dat ík heel leuk vind: het opzetten van een webshop en het verkopen van mooie producten… in dit geval stempels!

Ben je zelf ook creatief, maak je dingen?
Ja, ik ben wel creatief; heb de Vakschool voor Goudsmeden afgerond en ben dus eigenlijk gediplomeerd goudsmid. Na een aantal jaren werken bij juweliers was het mij wel duidelijk dat daar niet mijn toekomst lag. Ik voelde me er simpelweg niet thuis. De jaren erna heb ik altijd banen gehad waarbij ik mijn hoofd meer nodig had dan m’n handen. Maar de “drang” om dingen te maken is altijd gebleven. Fotoboeken maken, stempels gutsen, taarten bakken, tassen-, T-shirts- en kussens pimpen, ik heb het allemaal gedaan! Als ik een tijdje niks maak, merk ik echt dat echt… ik word dan erg onrustig!

Heb je nog plannen voor de toekomst met je webshop?
Ja, plannen genoeg! Plannen voor andere stempels en artikelen die je kunt gebruiken in combinatie met stempels zoals mooie enveloppen en papier, maar ik wil ook graag hele andere producten op de markt brengen. Ook op de manier zoals ik dat nu doe met de stempels… met ontwerpen van diverse ontwerpers dus! Kussens, ansichtkaarten, stickers… zoals gezegd: ideeën genoeg, tijd te kort! The story of my life, haha!

En dan nu het leuke: ik mag een waardebon t.w.v. €15 om te besteden in de webshop weg geven! Wat moet je doen om mee te dingen naar de prijs? Simpel:

– Volg Lastdaysofspringblog via GFC en/of Bloglovin (beiden te vinden in het menu)
– Like de facebook pagina
– Laat in een reactie weten welke stempel jij het leukst vindt
Optioneel:
– Deel de link van jouw favoriete stempel via social media voor extra winkans (en laat het even weten!).
Dit is een internationale give away, dus iedereen mag mee doen. De give away sluit zondag 8 april.
Mocht je niet gewonnen hebben of niet kunnen wachten tot de uitslag: Moosmade.nl heeft ook een kortingscode beschikbaar besteld! Met de code ‘ldosb’ krijg je 10% korting op al je bestellingen tot de rest van het jaar!
Translation: Good news for all my international readers, this give away is open for ALL readers!
Moosmade.nl is a Dutch webshop which sells lovely stamps, designed by different Dutch designers. The shop is in Dutch but they do ship to other countries, just contact them.
I’m happy to let you know that Moosmade.nl is giving away a €15 voucher to spend on the shop. What you need to do in order to get a chance at winning:

– Follow lastdaysofspringblog via GFC and/or Bloglovin (both can be found in the menu)
– Like the Facebook page
– Let us know what your favorite stamp is (go to Moosmade.nl to see al the stamps)
Optional:
– Share your favorite item via social media (and let us know about it!).

This is an international give away, which means everyone can enter. This give away will close on sunday april 8. Another good news: use this code: ‘ldosb’ to get 10% off of all your orders on Moosmade.nl!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 21 reacties

 1. Leuk zeg! Ik vind made with love 1 van de leuksten stempels maar er zitten wel meer leuke bij! Ik heb je geliked op Facebook en volg je via Blogloving! Ik ben op dit moment erg enthousiast haha. :)

 2. Het liken en volgen deed ik al; ik ben helemaal weg van de feestvlaggetjesslinger! Ik ga de sit sowieso in het oog blijven houden ^^.

 3. Nicole

  Aaaah, wat een leuke give-away! Ik word helemaal vrolijk van al die stempels, eigenlijk kan ik helemaal niet kiezen. Maar als ik toch moet kiezen, kies ik de stempel van het gewone etiket! Leuk voor op een envelop. Ik volgde je al via GFC en Bloglovin’ en ik heb je Facebookpagina ook al geliked.

  Liefs!

 4. Danique

  Oe leuk, ik doe mee! Heel moeilijk kiezen, maar ik vind de Made with Love stempel het leukst denk ik…

 5. Katrien

  Leuke giveaway, ik hoop dat ik win! ;)
  Ik vind With Love – Bloem de leukste stempel, maar ik zou ze eigenlijk allemaal wel willen! :)

 6. Christel

  Oh wat leuk! Er zitten echt een hoop toffe stempels tussen! Ik vind de stempel met love and kisses erg schattig, dus ik zou voor die gaan :)! Ik volg en like je al!

 7. Luthien

  Facebookpagina vond ik al lang leuk, ook op Bloglovin nu (al volg ik je voornamelijk op googlereader)

  En welke stempel vind ik het leukste… oef! Ik denk de olifant met ‘fragile’ eronder.
  xx

 8. Kinga

  Wat leuk zeg! Moeilijk kiezen! Ik vind de Made With Love (hart) & vlaggetjes het leukste! Ik volgde je al via Bloglovin’, maar ik ga meteen je FB-pagina nog eventjes liken!

 9. Linda

  Ik doe mee, super leuk! De ‘snail mail’ stempel met de slak vind ik het allerleukste, maar ze zijn allemaal heel erg mooi. ♥

 10. Olivia

  I love all their stamps, but I think that the deer label, Etiket Hert, is my favorite!

 11. BeHappy

  Ik volgde je al via Bloglovin. Ook like-de ik met plezier je facebookpagina. (ik wist niet eens dat je er een had…)Ik vind trouwens de dalmatiër, de vlaggetjes en snailmail het allerleukst! :D Ook heb ik op facebook gezet dat de dalmatiër toch het leukst is!

 12. Moosmade

  Wat leuk, zoveel enthousiaste reacties op de stempels! Thanks!

  Ik doe niet mee aan de give-away natuurlijk, maar hoop jullie wel ook op mijn site/blog/Twitter/Facebook tegen te komen :-)

 13. Wat een leuke Giveaway ♥
  Like de FB pagina, op Bloglovin like en follow .Zal twitteren en ga nu duimen :-)
  @nathaliebosman

 14. Little Joy

  Oh wat leuk. Ik doe zeker mee. Ik kijk vaak in je shopje. Ben gek op stempels.De laatste weken erg bezig met scrapbooken voor onze kleine die elk moment geboren kan worden… dus stempels komen van pas.
  Ik volg op GFC en twitter (GewoonGezellie) :)

 15. Masha

  Hi! Ik volgde en likete je al, maar mijn favo stempel is zeker weten de Hallo!! stempel :) Hoop dat ik win :)

 16. elisse

  Superfijn! Je zou denken dat ik voor een uilenstempel ga ;-), maar ik ga toch voor een schattig vogeltje! Duimen maar!

 17. Kat Welch

  All of the little animals are so adorable, but I love the Liefs Heart stamp.

Geef een reactie