(International) Giveaway: Postpapierenzo.nl

Postpapierenzo.nl, een van mijn favoriete Nederlandse stationeryshops is de nieuwe sponsor van mijn blog! Jullie zullen dus vaker over postpapierenzo.nl gaan horen (vinden jullie vast niet erg ;-)) en om dat te vieren beginnen we met een giveaway! Lees verder om meer te weten te komen over de webshop, de voorwaarden van de giveaway en om mee te doen!

Translation: Postpapierenzo.nl is the new sponsor of lastdaysofspringblog.com. You’ll be hearing more of this lovely Dutch (but open for international orders) stationery webshop on the blog and to celebrate this collaboration I’m hosting a giveaway! Read more to see what we’re giving away and what you need to do!
Anita is eigenaresse van de stationery webshop postpapierenzo.nl. Wat ooit begon als hobby, is nu berhoorlijk serieus geworden..

Waar komt jouw voorliefde voor postpapier vandaan?

Al van jong af aan schreef ik met penvriendinnen. Ik had toen al een tik wat betreft postpapier. Ik was altijd op zoek naar leuke setjes postpapier om weer gezellige brieven op te schrijven. Toen was er nog wel aardig wat postpapier te koop in de gewone winkels dus als ik weer wat leuks zag dan kocht ik het.
Ik heb altijd al iets gehad met papier, leuke memo blokjes, stickers en noem maar op. Wat ik vroeger ook heel veel deed was leuke briefjes schrijven naar vriendinnen uit de klas, of briefjes opsturen naar mijn oma. Ze heeft ze nog steeds. Zo leuk! 

Hoe kwam je op het idee om een webshop te beginnen?
Ik heb altijd al gedroomd van een eigen winkeltje met postpapier en andere leuke dingen.
In het begin deed ik niet zoveel met het idee, maar het bleef in mijn hoofd zitten waardoor ik uiteindelijk mijn hart heb gevolgd en gewoon ben begonnen.
Ik dacht ik zie het wel, ongeacht wat mensen er van vonden. Als ik dan zei dat ik een webwinkel was begonnen met o.a. postpapier, keken ze je raar aan van ‘Dat is toch uit de tijd??’, maar ik heb het tegendeel bewezen. Want ouderwets is het zeker niet! Als ik zie hoe blij mensen worden van mijn website met zo veel postpapier en schrijfwaren en hoeveel ik verkoop…
Ik vind het echt super! Inmiddels is het een uit de hand gelopen hobby, samen met mijn man ben ik altijd druk bezig om de webshop helemaal up to date te houden.
Gelukkig vindt hij het ook net zo leuk als ik ;-)!

Heb je nog plannen voor de toekomst met je shop?
Ja, ik heb nog heel veel plannen voor de webshop! In ieder geval de webshop blijven verfrissen met nieuwe artikelen, ik ben dan ook bijna altijd op zoek naar weer wat nieuws.
Ook heb ik nog wel heel wat wensen wat betreft het “stylen” van de webshop. Zo is er bijvoorbeeld binnenkort mogelijk dat je winkelmandje wordt onthouden. En dat klanten uit het buitenland niet meer via de mail hoeven te bestellen maar net als Nederlandse klanten een bestelling kunnen plaatsen. Zo zijn er nog veel meer punten, maar helaas hangt er altijd weer een leuk kostenplaatje aan vast.
Postpapier enzo bestaat nu zo’n 1,5 jaar en als ik zie hoe mooi de website er nu uitziet en hoe goed het loopt, dan vind ik het toch best wel stoer dat ik deze stap heb genomen.

En zo is het maar net! Ben je al enthousiast geworden van alle mooie spulletjes op postpapierenzo.nl? Dat komt goed uit, want je kan een waardebon van maar liefst €15 winnen! De prijzen in Anita’s webshop zijn vrij laag, dus daar kan je heel wat moois van kopen. In haar shop vind je onder andere postpapier, washi tape, stickers, stempels en cavallini & co producten.

Wat je moet doen om mee te doen
– Volg lastdaysofspringblog via GFC en/of Bloglovin, beide te vinden in het menu rechts
– Laat in een reactie weten wat jouw 3 favoriete producten uit de shop zijn
De giveaway duurt tot volgende week woensdag 25 april!
Translation: Postpapierenzo.nl is a Dutch stationery webshop by Anita. She is planning on making an international webshop soon, for now you can only order per email. To celebrate our collaboration, we’re giving away a €15 voucher to spend on products (including lettersets, washi paper, stamps, cavallini & co stationery!) in the postpapierenzo.nl webshop!!

What you need to do to enter this giveaway
– Follow lastdaysofspringblog via GFC and/or Bloglovin (both can be found in the menu on the right)
– Leave a comment with your top 3 favorite products of postpapierenzo (you might wanna use google translator to translate the webshop)

This giveaway ends on wednesday april 25!
The winner of the giveaway is: Liliane! Please contact me or postpapierenzo.nl to claim your prize!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 39 reacties

 1. Christel

  Oei, dat is nog moeilijk kiezen! Ik zou gaan voor een maskingtape in een fel kleurtje, een stempelsetje Birds en een houten enveloppen mal. Maar ik zie nog genoeg andere leuke spulletjes :).

 2. Elke

  Oeh leuk! Ik doe zeker mee. Ik volg je via bloglovin, facebook en nu volg ik postpapierenzo ook via facebook.
  Mijn top 3 is:
  1. Notebook lovely day groen
  2. masking tape cats
  3. schrijfblok medium 2

  Leuke webshop trouwens!

 3. Ruchama

  Wat leuk om eens een gezicht bij één van mijn lievelings stationery-shops te zien!

  Mijn favoriete producten… Op 1 toch echt wel de prachtige ‘Par Avion stempelset’! En de ‘Ephemera stickerset’ is ook al zo mooi. En dan de bijpassende vintage postcards set!

  Leuke give away!

 4. Janne.

  Wat een hele leuke webshop! Ik heb alles gedaan wat moet. :) Een top 3 maken, hmm best lastig!
  1. Kaarten set Old travel
  2. Paper tape Vintage office
  3. Cavallini Notebook set Vintage maps.

  x

 5. Liliane

  Ohh wat leuk! Ik doe zeker mee want ik heb de afgelopen dagen al 3x een heel betoog gehouden over dat ik nu al jaren op zoek ben naar leuk briefpapier in de winkels maar dat je het in fysieke winkels niet meer kunt vinden! haha

  Ik zou gaan voor de volgende blijmakende spulletjes (overigens moeilijk kiezen!):
  1. Kraft Stationary set (Parijs): Een vriendin van me woont op het moment in New York maar is helemaal gek van Parijs. Ik schrijf haar graag brieven en heb zelfs een keer mijn eigen briefpapier gemaakt omdat ik geen leuk briefpapier kon vinden in de winkels! Dit zou echt pefect zijn! Hopelijk kom ik hiermee ook op haar prikbord te hangen met een mooi kaartje ;) http://postpapierenzo.nl/product/39487
  2. Cavallini notebook set New York: om mijn avonturen in op te schrijven als ik diezelfde vriendin ga opzoeken in NY :D http://postpapierenzo.nl/product/42970
  3. Deco vintage stickerset: Om mijn blogboekje waarin ik al mijn afspraken en ideeën in op schrijf mee te versieren! Ik houd van ordenen en het liefst met schattige stickers waar ik blij van word. http://postpapierenzo.nl/product/37501

  Ik like en volg alles!

 6. Oeh leuk! Ik volg je via bloglovin en like beide facebook pagina’s!

  Paper tape numbers
  Adres label stickers
  Deco tape houten opbergset

 7. elisse

  Nice! Alweer een giveaway naar mijn hart!

  Natuurlijk op nummer 1 de patchpop uil, op nummer 2 de masking tape bird! zó mooi. en op nummer 3 wil ik wel de bird gift tags, die vrolijken een brief of pakketje gelijk op!

 8. Karlijn

  Wat leuk, ook dat je er elke keer een mini interview bij doet :)

  Ik heb alles gedaan & geliked. De drie leukste dingen:
  1. De stempels van Alice in Wonderland.
  2. Cavallini notebook set New York
  3. En de kaarten set Vintage style 2

 9. Esmée

  Heel erg leuk! Ik heb de beide pagina’s geliked en volg je met bloglovin en gfc.
  Hmm lastig! Als ik er drie zou moeten kiezen zijn dat 1. Kraft stationery set, 2. Stempelset Birds & nests en 3. Masking tape bird & garden A set van 2 rollen.

 10. Katrien

  Weeral zo’n leuke giveaway, super! :) Ik heb alles geliked!

  Mijn favorieten zijn:
  Paper doll memo pads
  Schrijfblok medium 6
  Papieren deco tape vintage

 11. studio meez

  Wat leuk! Ik waag zeker mijn kans!

  Mijn favorieten:
  washi tapes
  stempelset alfabet
  donut seal stickers

 12. Ziezo, ik voldoe nu officieel aan alle eisen om mee te mogen doen aan deze giveaway.

  Nu nog de favorietjes:
  – Stempelset Parijs (product/40316)
  – 18 Paris Postcards (product/39248)
  – Kaartenset Old Travel (product/38818)
  Zou het opvallen dat ik een beetje gek ben van Parijs?

  Ik kan niet wachten tot de winnaar bekend is! :)

 13. Lieske

  Alles geliked en gevolgd wat ik zou moeten volgen voor deze wedstrijd. Maar hoe kunnen jullie me nu dwingen om maar 3 leuke dingen uit de shop hier neer te zetten. Alles uit de shop is leuk. Maar ik heb toch mijn best gedaan de drie leukste te kiezen.

  Het was erg moeilijk maar dit zijn ze dan:
  1. Stempelset Par Avion, Ik houd van ouderwetse brieven, heerlijk om ze te sturen, en nog leuker om ze te krijgen. En wat hoort daar natuurlijk bij, een mooie stempel zodat het net lijkt dat je brief uit parijs komt, of speciaal met een vliegtuigje naar jou toe is gevlogen om jouw brief af te leveren.
  2. De Donut seal stickers, hoe origineel is dit, geweldig om je brieven op een mooie manier te sluiten, met een klein stukje van een landkaart of een ander papiertje, je wordt gewoon nieuwsgierig waar de rest is gebleven, en wat daar dan op stond.
  3. Masking tape, maakt niet uit welke, zo leuk om elke brief net iets extras te geven.

  GEWELDIG, ik ga zeker binnenkort een order plaatsen, (hopelijk met kortingsbon :P)

 14. Annie

  ahh wow, this shop is such a gem! I wish we had such here in Siberia!
  I’ve looked through the pages and cannot decide what i like more.

  The set of old travel postcard is brill as well as kawaii washi tapes and paper/envelope sets! Ahh
  I liked and subsctibed ;)
  your blog is well awesome too.

 15. Hannelore

  Wat fijn!
  Dit zijn mijn favorieten:
  Cavallini Notebook set Vintage maps
  Masking tape old script set van 3 rollen
  Kraft stationery set

 16. Lisa

  Leuke give-away en mooie webshop, hele leuke tip!

  Moeilijke keuze, maar ik ga voor de frame mailing label tape, making tape 017 en het pocket notebook cacao.

 17. andreia

  – your facebook page is already liked (haha is liked even correct?)
  -i liked postpapier enzo facebook page
  – and i follow you via bloglovin

  as for the 3 products i liked the most, well, that’s a difficult one. but here are 3 products i really liked:
  – the Kraft stationery set
  -the Journey stempelset B
  -and the Paper tape Vintage office

  than you for hosting such a lovely giveaway 。◕ ‿ ◕。

 18. Wat een fijne webshop! :)

  De leukste dingen vind ik alle prachtige kleurtjes masking tape, het notebook Lovely day in het groen en het Sticky notebook Deer.

 19. Hele leuke webshop. Moeilijk te kiezen wat mijn favorieten zijn!

  Mijn top 3:
  1. Cavellini notebook set newyork
  2. Stickerset destinations
  3. Paper tape alphabet

 20. Marlies

  Wat een heerlijke webshop met teveel favorieten!

  1- Florastudio kaarten set in blik
  2- DIY Houten enveloppen mal
  3- De vele masking tapes

 21. Mirthe

  Mijn favorieten zijn:
  Cavallini Notebook set Vintage maps
  Kaarten set Vintage style 2
  Stempelsets Alice in Wonderland

 22. Marjolein

  Oooh wat een heerlijke webshop! Zeker niet vervelend om daar meer van te horen/lezen.
  Mijn favorieten zijn (moeilijke keuze);
  Memo pad Via air mail
  Paper tape Vintage office
  Stempelset Alice in Wonderland

 23. Oeh leuke giveaway zeg! Ik volg jullie beide en hier mijn top 3 (alhoewel het moeilijk kiezen was!)

  1. Prachtig schrift birds
  2. Foto frame set
  3. Kraft paper tape ruitje 2

  Ik hou van eenvoud en mooie details! Deze 2 dingen hebben dat zeker. Erg leuke webshop!

  Liefs, Sharon

 24. Des

  ik wil even zeggen dat ik mede door jou ook gek ben geworden van stationery en papier enzo! Echt, love it! Ik wil zeker mee doen met deze actie, lijkt me goed om een kleine stash op te bouwen!

  mijn lievelingsproducten:
  1)blooming stickerset
  2)schrijfblok medium 6
  3)deco tape gloomy day

 25. Tante Tee

  Eigenlijk kun je daar toch niet uit kiezen? Vind nl. alles leuk. Maar dan ga ik maar voor wat ik nog “nodig heb” en dat zijn de schrijfblokken medium 2, Paper tape Vintage office en Stempelset Par Avion.

 26. Nicole

  Wat een leuke webshop, ik had er nog nooit van gehoord maar het ziet er zo leuk uit en helemaal niet duur vergeleken bij andere webshops. Ik volg je via GFC & Bloglovin’ en heb jouw Facebookpagina geliked en die van Postpapierenzo.
  De leukste producten? Is dat een vraag? Haha, maar als ik moet kiezen zie ik net twee hele leuke houten stempeltjes (nr. 04) en ik vind al die vintage kaarten leuk, echt geweldig!

  Liefs Nicole

 27. Danique

  O nee, wat moeilijk kiezen :( Maar wel een vet leuke giveaway en webshop, dus ik doe mee:

  – de vintage houten brievenbak
  – de pashouder van linnen
  – de maskingtape! vooral 014 en 012 en de pasteldots

 28. L.

  Ik volg jou via fb en gfc, postpapierenzo ook via fb.

  Oef, dit wordt een moeilijke keuze!
  1. Schrijfblok medium 2
  2. Travel notebook
  3. 18 Paris postcards

  En wat een leuke webshop!

 29. Lifesplash

  Ohh, wat leuk! Ik volg en like de fb en hmm dit is mijn top 3:

  1. Kraft stationery set
  2. Jam maak set compleet
  3. Prachtig notebook lovely day roze

  Oh, was wel moeilijk hoor… haha ze hebben daar veel leuke dingetjes!

  xxxx

 30. Lieselot

  Wat leuk een leuke site!
  Ik volg je via GFC, Bloglovin en heb beide facevookpagina’s geliked! :-)

  Mijn 3 producten zijn :
  – Masking tape pastel dots set
  – Kaarten set Vintage style 2
  – Schrijfblok medium 4

  Liefs!

 31. Kim

  Wat een leuk interview, erg leuk om een gezicht te hebben bij de webshop waar ik maar niet weg kan blijven!

  En nog een giveaway ook, ik doe graag mee!

  Van wat ik nog niet heb, staan deze producten hoog op mijn wensenlijstje:
  1. Cavallini & co stempelset Par Avion
  2. Memo Pad Via Air Mail
  3. Papieren deco tape vintage nr. 3

 32. Lisa

  Ah super leuke giveaway! Ik doe heel graag mee.

  Mijn top drie is:
  1. Kraft stationery set.
  2. Deco tape gloomy day.
  3. Stickerset Florastudio 2.

  Echt een leuke webshop!

 33. Britt

  Wat leuk dat dit een internationale give-away is!
  Ik volg je op Bloglovin’ en Facebook en hier komt mijn top 3:
  1. De notebook travel clock, want standaard in mijn tas zit een klein notitieboekje en die van mij is nu bijna vol. Handig voor een journalist! ;-)
  2. De kraft stationery set. Ik schrijf brieven met opa en oma en het zou geweldig zijn als ik de volgende brief extra speciaal zou kunnen maken met hulp van deze set.
  3. Één van de origami sets. Space of Floating klinken allebei erg leuk en bovendien is het een creatieve bezigheid!
  Veel succes iedereen!

 34. Olivia

  Schrijfblok medium 2, Kaarten set Vintage style 2, Kraft stationery set!

 35. Kris Beauty

  Thank you for this amazing giveaway! I would be so happy to win!

  I follow lastdaysofspringblog via GFC as Kris Beauty (I also follow via Bloglovin)
  I like the lastdaysofspringblog facebookpage and I like the postpapierenzo facebookpage with the name Kris BeautyTag

  My top 3 favorite products of postpapierenzo:
  1. Kawaii pennen blikje Rabbit Music
  2. Illustratie notebook cat home
  3. Kleurpotloden 24 stuks

 36. Inge

  Blij dat ik je onwijs gave blog heb ontdekt! Leuk! Ik kende postpapierenzo al via twitter, maar ik heb jullie nu allebei geliked op facebook! En natuurlijk volg ik vanaf nu je blog!

  Mijn top 3 favoriete producten zijn:
  1. Notebook lovely day roze
  2. MT dots color
  3. DIY craft paper envelop set cafe

  Keep up the good work! :) Groetjes, Inge

Geef een reactie