Interview @meneersimmering.nl

Zo leuk: ik sta met een interview op de website meneersimmering.nl! Het is een interview over mijn blog en over mijn brieven project blog. Hieronder een klein stukje, klik op ‘verder lezen’ om het hele artikel te lezen!

Lastdaysofspringblog.com – Een lifestyle blog..

Haar lifestyle blog is eigenlijk de plek waar ze haar ‘creatieve ei’ kwijt kan. Marlous van den Hoogen is eigenaar van de website met de bijzondere naam lastdayofspringblog.com.

Marlous heeft naar eigen zeggen altijd al de drang gehad om dingen met anderen te delen, en hoe kan dat beter dan met een blog?

“Het begon allemaal vrij simpel, ik documenteerde min of meer mijn leven zonder diep in te gaan in mijn privé leven. Ik plaatste de foto’s die ik gemaakt had, liet recepten zien van gerechten die ik at en liet mijn DIY (do it yourself) projecten stap voor stap zien.”

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. Noor

  Wat leuk zeg! Het is een gaaf interview geworden, gefeliciteerd! :)

 2. Des

  ik heb er een reactie achtergelaten. echt heel leuk interview!

 3. Loes

  Wat een leuk interview! Bedankt voor je shampoo tip, ik heb het gekocht en mijn haar is al een stuk minder roze.. Je pakketje zit bijna in elkaar!!

 4. Kinga

  Wat leuk om te lezen! Zo leer ik jou en je blog toch wat beter kennen, zeker omdat ik je nog niet zo lang volg!

Geef een reactie