Letter writing project update

Elke maand geef ik een kleine update van mijn letter writing project, A flood of Memories. Dit project ben ik vorig jaar oktober gestart, en sindsdien heb ik al vele brieven ontvangen en verstuurd. Ben je gek op het ouderwetse brieven schrijven, dan moet je zeker even mijn letter writing project blog bekijken!

Translation: Every month I give you a little update on my letter writing project, A flood of Memories. I started this project last year, in October. Since then, I have sent and received over 50 letters! If you’re into snail mail and letter writing, you must check out my letter writing project blog.


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 6 reacties

  1. Kinga

    Wat een leuk project! Ik zou wel vaker updates willen zien, echt heel leuk om te zien!

Geef een reactie