Little lambs

Vandaag hadden we eindelijk tijd om naar de lammetjes van de overburen te gaan! Bijna 3 weken geleden waren de eerste 5 lammetjes geboren, inmiddels lopen er al een stuk of 25 vrolijk blatend in de wei.
We hadden geluk, want er waren weer nieuwe lammetjes gekomen vannacht! Eentje moest zelfs nog de fles krijgen. Ik kreeg er eentje in mijn handen gedrukt, het was echt ontzettend schattig. Ze hadden allemaal minikrulletjes op hun vachtje, een beetje vergelijkbaar met de minikrulletjes van kindjes met afrohaar. Op gegeven moment werd moeder schaap een beetje zenuwachtig dus toen heb ik maar gauw d’r kind terug gegeven ;-). Zo, nu is mijn Pasen compleet!
Translation: Today we finally had the time to meet the little lambs of our neighbours. We were lucky, some lambs were born just last night! They even had to be fed, so cute! I held on little lamb for a moment, it had mini curls all over is body. Easter is complete now haha :)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 19 reacties

 1. Des

  geweldig!!! owww wat schattig! heb zin om ook eentje te knuffelen!!

 2. Esmay

  Zoooo schattig! Vriendinnetje van mij heeft ook lammetjes en ik ben verliefd <3

 3. Rieke

  Wat ontzettend schattig! Heb jij zelf ook dieren? ♥

 4. Christel

  Ahh zo leuk! Bij mijn vriend thuis hebben ze ook heel veel lammetjes!

 5. Olga

  Alleen wel treurig dat ze uiteindelijk toch als eten eindigen :(

Geef een reactie