Lovely blog: 88 forever

Ik ontdek de laatste tijd zoveel mooie en leuk blogs dat deze rubriek een steeds vaker terugkomend iets zal worden. Mocht je zelf nog leuke suggesties hebben dan hoor ik het graag in de comments! Deze keer de blog van Danique: 88forever.nl. Het is een lifestyle blog gevuld met hele mooie foto’s – bijna allemaal door Danique zelf gemaakt.
Mijn favoriete posts zijn dan ook haar fotografie posts, maar ook haar ‘5 things..’ en reistips blogjes lees ik erg graag. Hieronder wat foto’s voor een eerste impressie, voor meer verwijs ik je graag door naar 88forever.nl!

Translation: I’m discovering so many lovely blogs lately! I will show you them all. Today the lovely lifestyle blog by the Dutch Danique: 88forever.nl (her blog is completely in English though!). It’s filled with wonderful photos which most of them are taken by Danique.
My favorite posts of her are about photography, travel and the ‘5 things..’. Below some pictures for a first impression, for more go to 88forever.nl!


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 14 reacties

 1. Jennifer

  Wat een leuke tip! Mooie site en mooie foto’s! :) Dat is leuk! =)

 2. Britt

  Door deze artikeltjes ben ik al een heleboel blogs rijker op bloglovin’! (:

 3. Jolien

  Ik volg haar net een paar daagjes, ze heeft echt een hele toffe blog! :)

 4. Danique

  Jaa superlief en leuk dat je dit over me blogt :D Dank je weeel! xx

 5. Karlijn

  Ik vind deze rubriek erg leuk, ik ontdek zo veel nieuwe blogs :)

Geef een reactie