Lovely blog: Hei Marlou

Ik wist niet zeker of ik een blogpost over deze blog moest maken, omdat ze volgens mij al aardig bekend is. Maar er zijn vast altijd nog mensen die deze blog niet kennen en omdat het een van mijn favorieten is presenteer ik u: heimarlou.blogspot.com!
De blog van de Nederlandse Marlou, vol met reistips, mooie foto’s, veel snailmail posts en gewoon hele fijne posts. Ik bezoek haar blog bijna dagelijks en sinds ze haar layout heeft verandert tot een soort vrolijk kinderfeestje word ik helemaal blij van haar blog! Hieronder wat foto’s van haar blog voor een eerste impressie, voor meer ga naar heimarlou.blogspot.com!


Translation: At first I wasn’t sure if a should do a post about this blog because I get the feeling that a lot of you already know this blog. But on the other hand, there must be some who don’t, and since this is one of my daily visits I’m going to share it with you anyway!
This time the lovely blog of Marlou, yes almost a name twin! She’s Dutch but she writes in English (and she also speaks Norwegian, and at the moment she is learning French!). So it wouldn’t surprise you she loves to travel and to explore (and she does that a lot!). All that + lovely pictures, food and just random personal things are the perfect ingredients of her blog. 
Below some pictures for a first impression, for more please visit heimarlou.blogspot.com!


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 18 reacties

 1. Marlou

  oh! awwwww, LIEF! dank je!
  en ik moet lachen om het vrolijk kinderfeestje hihi, dat wil ik graag zien :) thanks! nu snap ik waarom ik opeens een mega hoog aantal bezoekers had het afgelopen uur ;)

 2. Lifesplash

  ik kende haar nog niet, haha heel leuk blog is het! :D Bedankt voor de tip.

 3. Des

  jaa deze ken ik! Ik vind het ook een leuke blog!

 4. Laura

  Ik kende haar blog nog niet! (Volgens mij…) dus dankjewel voor de tip! Hij ziet er fijn uit <3

 5. BeHappy

  Goed dat je deze blog hebt gemaakt! Ik kende haar nog niet, gelijk toevoegen aan bloglovin!

Geef een reactie