Meestal duurt het even tot een blog echt op gang komt en je weet wat je van zo’n blog kan verwachten. In het begin heb je nog weinig artikelen en zijn lezers dus snel klaar met je blog. Vintage + Pound Cake blogt nog geen half jaar én toch hoort ze in deze categorie, want dit is een super leuke blog die vast nog tot iets heel moois gaat uitgroeien!
De layout is prachtig (met een mooie layout en goed lettertype gebruik heb je me al voor de helft binnen!) maar er komen ook leuke onderwerpen aan bod zoals interieur inspiratie, boekentips, tips over leuke uitstapjes en lekkere recepten! 
Mark my words, de blog van de 24 jarige Noor is er eentje om in de gaten te houden! Hieronder een kleine impressie van haar blog.
Translation: This time a Dutch blog in the spotlights. Noor has only been blogging for 5 months but I can assure you, this blog is great! Below some pictures for a first impression of Vintage + Pound Cake.


Gerelateerd

11 reacties op “Lovely blog: Vintage & Pound Cake

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *