Lovely blog: Vintage & Pound Cake

Meestal duurt het even tot een blog echt op gang komt en je weet wat je van zo’n blog kan verwachten. In het begin heb je nog weinig artikelen en zijn lezers dus snel klaar met je blog. Vintage + Pound Cake blogt nog geen half jaar én toch hoort ze in deze categorie, want dit is een super leuke blog die vast nog tot iets heel moois gaat uitgroeien!
De layout is prachtig (met een mooie layout en goed lettertype gebruik heb je me al voor de helft binnen!) maar er komen ook leuke onderwerpen aan bod zoals interieur inspiratie, boekentips, tips over leuke uitstapjes en lekkere recepten! 
Mark my words, de blog van de 24 jarige Noor is er eentje om in de gaten te houden! Hieronder een kleine impressie van haar blog.
Translation: This time a Dutch blog in the spotlights. Noor has only been blogging for 5 months but I can assure you, this blog is great! Below some pictures for a first impression of Vintage + Pound Cake.


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. nora

  Jou blog volg ik nog maar net maar die is trouwens ook heeel leuk! haha

 2. Josephine

  Ik ga eens even kijken! Ik volg jou ook pas sinds kort, maar ik vind jou ook heel leuk :D

 3. Noor

  Hihi wat een verrassing om dit te zien zeg :) Dank je wel Marlous, echt heel erg leuk en lief dat ik gefeatured ben :D

 4. Des

  net zo’n leuke blog als jij! ik ga haar ook bij jm’n linkjes zetten :)

Geef een reactie