Travel: Koh Samui

De afgelopen jaren heb ik al een paar mooie reizen mogen maken. Omdat ik toen nog niet blogde, bedacht ik me dat ik hier nog nooit iets over verteld had! Daar komt vanaf nu verandering in met om te beginnen: Koh Samui, Thailand. Ik was daar in de winter van 2008-2009, de foto’s zijn dus al ouder en ik inmiddels ook ;-).
Koh Samui is een typisch bounty eiland: witte stranden, helder water en palmbomen. Je komt er heerlijk tot rust, het eiland is vrij groot waardoor er nog werkelijk privé strandjes te vinden zijn! Hieronder een paar foto’s voor een sfeer impressie..
Translation: The past few years I was lucky enough to travel to some amazing places. Since I hadn’t started blogging at that time, I have never told you about it! That is going to change, from now on I will show you some photos and information about my travels. 
I start with Koh Samui, a Thai island. It’s a perfect bounty island: white beaches, blue water and palm trees. The island is quite big so it’s easy to find a quiet and peaceful place all for yourself.
I went to Thailand in the winter of 2008-2009 so these pictures are a bit old (and I am a bit young haha!).
En het beste aan Thailand: het is allemaal zo goedkoop! Oke, je betaalt een dure vlucht maar als je eenmaal in Thailand bent kun je je onderdompelen in luxe voor.. €30 per nacht? Eten en drinken kost je hoogstens €10 en dat is allemaal op en top luxe. Mocht je nog een keer een paradijselijke vakantie willen voor niet al te veel geld, dan raad ik je zeker Thailand aan.

Photos via samui-hotels


Translation: And the best part of it: it’s so cheap! It is possible to stay in a super deluxe resort for only €30 euros per night and food and drinks are also really cheap in Thailand. If you ever want to go on a deluxe trip, book a vacation to Thailand.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 23 reacties

 1. Jessi

  Waaaaw, ongelofelijk! Ziet er echt hemels uit. Lekker bruin ook haha :D

 2. kiki

  thailand is heerlijk en de eilanden al helemaal. je moet alleen wel even je feiten op orde krijgen. samui ligt helemaal niet ‘vlak voor de kust van bangkok’. het is minstens een nacht met de trein of bus, en dan nog een paar uur met de boot.

 3. Kinga

  Ziet er heerlijk uit, het doet me een beetje denken aan de Malediven, waar ik vorige zomer ben geweest!

 4. Des

  prachtige foto’s meid!!! wowie, ik wil daar dus ook echt wel een x heen gaan!

 5. Milou

  Gaaaaaaaaaaaaaaaaaf!! Ik wil wil wil wil wil!!!!!! :) hihihihi

 6. Linda

  Wauw, dat ziet er super mooi uit! Als ik zo naar buiten kijk (lees: grauwe, grijze wolken zie), wil ik het liefste meteen in het vliegtuig stappen ♥

 7. Jaimie

  Oh wauw wat een mooie foto’s! Wat wil ik graag in die knal blauwe zee staan! Liefs

 8. Chtistel

  Oh heerlijk! Ik ben vorig jaar ook naar Thailand geweest, heb toen alleen Koh Tao en Koh Phangan bezocht, ook erg mooi :)!

 9. Josephine

  Aaah een bounty eiland lijkt mij heel gaaf, het ziet er heel mooi uit!

 10. Sarah

  Wauw, wat een droom.. M’n zus is nu ook in Thailand! xx

 11. Sofie

  Erg leuke foto’s, wow wat ziet Thailand er mooi uit! ♥

 12. Nathalie

  Wat leuk dat je meer over je reizen gaat vertellen en laat zien :) Ik ben in 2009 ook in Thailand geweest. Superland!

Geef een reactie