A collection of outfits

Ik krijg vaak verzoekjes om outfitposts te doen en heel af en toe doe ik die ook wel. Op zich vind ik het laten zien van mijn outfit heel leuk, maar het hele poseren voor een ‘fotoshoot’ een beetje awkward. Daarnaast is er ook niet zo vaak iemand in de buurt die goede foto’s van mij kan maken dus meestal maak ik snel een crappy spiegelfoto en gooi ik die op instagram. Maar niet iedereen heeft instagram dus het leek me wel leuk om een klein overzichtje te maken van mijn instagram outfit foto’s!

Overigens niet veel bijzonders hoor, de afgelopen dagen droeg ik weinig anders dan shorts en mouwloze tops. Maar your wish is my command dus hieronder een overzichtje! Binnenkort zal ik weer eens proberen échte outfit foto’s te plaatsen.

Translation: I get a lot of requests for outfit posts. I do like sharing my outfits but having a whole ‘photoshoot’ feels kinda awkward. Most of the time there isn’t someone available to take pictures either so the only solution is taking crappy phone pictures and put them on instagram. But not everybody has instagram so I thought it would be nice to show you my instagram outfit pics. Nothing special though, the last couple of days have been so hot I have only been wearing shorts and sleaveless tops! But your wish is my command so I hope you like it!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 19 reacties

 1. Ice Pandora

  Je ziet er heel leuk
  uit meid! Ik gebruik
  een tripod voor mijn
  outfitpost c:

  Waar heb je die rugzak
  vandaan als ik vragen
  mag?
  Die witte lace jurk
  is mooi! Vooral the
  back detail!

  xx

 2. Christel

  Leuke stijl heb je! Die korte broekjes zijn leuk!

 3. Lifesplash

  Aah, wat heb jij een leuke style! Ik vind de eerste outfit echt heel leuk. Dat broekje is awesome. xx

 4. Lifesplash

  Aah, wat heb jij een leuke style! Ik vind de eerste outfit echt heel leuk. Dat broekje is awesome. xx

 5. Des

  ik zie ze vaak voorbij komen bij instagra, vind ze heel zomers en schattig!

 6. Elle

  Wauw, ik vind echt al je outfits supermooi. Ik wil meer outfitposts! :D Vanwaar komen de schoenen die je onder dat witte jurkje met de rugzak aanhebt?

Geef een reactie