A little nature

Elk weekend ga ik langs mijn vader, om alle beestjes weer te knuffelen en te genieten van de omgeving. Mijn vader woont in een prachtige polder en toch maar slechts 5 km vanaf het stadscentrum! Hier is het altijd heerlijk ontspannen met zoveel rust en zoveel mooie dingen om je heen. Zeker op dagen zoals vandaag, wanneer het zonnetje schijnt, is het goed toeven.
Vanochtend studeerde ik met zicht op deze lieve koetjes, na het bbqen maakten we een klein fietstochtje naar een uitkijktoren en maakte ik foto’s. We namen de hondjes mee in de idiote hondenkar die mijn vader voor €25 op martkplaats kocht (maar grappig is het wel, en ze vinden het leuk!) en ook zij stonden op de uitkijk!
Sinds ik mijn iPhone heb maak ik af en toe ook filmpjes, dus speciaal voor jullie een rondje vanaf de uitkijktoren vanavond, onze lieve kipjes én de schattige lammetjes van de buren.
Translation: Every weekend I go to my dad’s home, on the countryside (but only 5km away from the big city center). It’s so quiet and peaceful there! Sometimes I make little videos with my phone. Below some videos so you can enjoy my weekends too ;-) 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 23 reacties

 1. cleolidewij

  Ooh wat een schattige lammetjes en een zalig toevluchtsoord, goede afwisseling van studieomgeving :)

 2. Josephine

  Het lijkt mij inderdaad fijn om even van de stad weg te zijn, je kunt er ook goed foto’s maken zo te zien!

 3. Nicole

  Wauw, wat woont je vader toch mooi! Lijkt me heerlijk in zo’n mooie omgeving :)

 4. Des

  LAMMETJES!!
  ps, die foto’s van de katten hieronder, <3 it!

 5. Esmée

  Wauw mooie foto’s! En die filmpjes zijn zo lief.
  Echt een hele mooie omgeving zeg.

 6. Lifesplash

  Wat een mooie omgeving, en die achtergrond geluiden van de filmpjes zijn heerlijk. Typisch natuurgeluiden mmm! :) x

 7. Lois

  My Dad lives in the countryside as well. I love going there – it’s so peaceful, and it’s like being on holiday. My dog loves it too – she makes friends with the sheep!

 8. Jessi

  Wat een prachtige omgeving! En die lammetjes, ze zijn zo schattig!

 9. Danique

  Mooi zeg, met schapen heb ik een getroubleerde verstandhouding hahaha

 10. Flo

  Oh mooi! Ik heb vandaag ook foto’s gemaakt van schapen en weilanden, haha. Leuk!

  Flo xxxx

Geef een reactie