Nog iets meer dan 2 weken en dan word ik alweer 20! Tijd om na te denken over een verlanglijstje.. De afgelopen weken heb ik een lijstje bijgehouden op mijn telefoon met dingen die ik nog wilde hebben (variërend van duur tot goedkoop en nuttig tot nutteloos) met dit als resultaat! De 50mm lens wil ik al zo lang, en die gaat er zeker komen (als ik hem niet krijg, dan koop ik hem met verjaardagsgeld ;-)). Voor de rest lijkt me een uitgebreide staafmixerset van hoog wattage ideaal voor al mijn zelfgemaakte soepjes én cakes en taarten! Een vintage bloemig thee serviesje vind ik super, industriële draadmandjes (of andere industriële dingetjes voor in het interieur) wil ik graag en een mooie print (of meerdere kleine prints) van Katie Daisy doen het vast goed aan de muur. Wat nuttiger: inktlint voor mijn typemachine! Want die is op en dat is toch nog best duur. En voor mijn instagram verslaving: telefoon lensjes!
Wat staat er op jullie verlanglijstje? Wie weet doe ik nog leuke ideetjes op!

Translation: In little over 2 weeks I’ll turn 20! Time to start thinking about my wishlist.. What’s on your birthday wishlist?

Gerelateerd

16 reacties op “Birthday wishlist

  1. Wat een leuk lijstje, nu heb ik zin om zelf een wishlist te maken haha. Die staafmixerset was trouwens vorige week in de aanbieding op mijn werk haha.

  2. Geweldig lijstje. Hopelijk krijg je wat je hartje wenst :)

    Achter zo’n inktlint zoek ik al eeuwen! Ik lijk het maar niet te vinden. En mijn verjaardag is net geweest, maar die lens wil ik ook graag!

  3. Het lijstje ziet er goed uit!! Ik bedenk mij de laatste jaren altijd op het laatste moment pas wat ik wil. Ik koop stiekem ook mijn eigen cadeau’s omdat mijn moeder geen idee heeft wat ik leuk vind haha

    Ik pak vandaag (mijn 23ste verjaardag!)mijn zelfgekochte cadeau’s met liefde uit :D

  4. Eigenlijk staat er bij mij op mijn verlanglijstje altijd wel een boek, een bioscoopbon en chocola. En verder wil ik op dit moment graa: skates en een dockingstation.
    Succes met bedenken wat je verder wil voor je verjaardag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *