DIY: Mixtape Case

Wat is nou een leuker cadeau dan een oldskool mixtape? Een romantische mixtape voor je lover, of een period mixtape (net zoals Ashton Kutcher deed in ‘No Strings Attached’) met o.a. Keep Bleeding Love, of gewoon een verzameling van de beste zomerhits voor in de auto. 
Met deze DIY leer je ook nog eens hoe je super gemakkelijk en snel een mooi hoesje maakt die je natuurlijk geheel in stijl customized! 
Translation: What’s a better gift than an oldskool mixtape? What about a romantic mixtape for your lover, or a period mixtape (just as ‘No Strings Attached’) or just a summer mixtape for the upcoming summer holiday with all your favorite songs. 
With this DIY you learn how to make this really simple but nice case which you can customize the way you want it.
You need a CD, firm paper (I used kraft paper), scissors, some stamps and washi tape to decorate your case. You can use glue but it’s not necessary.
Follow these instructions.
Finished product!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 21 reacties

 1. Christel

  Super leuk!
  Ik dacht even dat je een originele cassetteband mixtape ging maken, haha!

 2. Indira

  Leeeuk! Dit is wel een idee voor de verjaardag van een vriendin van me!

 3. Deborah

  Super leuk idee! Ik wou dat ik zo’n grote verzameling washi tape had!

 4. BeHappy

  Echt heeel leuk idee! Moet ik in mijn achterhoofd houden als er weer eens iemand jarig is!

  Ho wacht, dát doe ik mijn broertje cadeau! :)

Geef een reactie