DIY: Popsicle party invitations

Mijn verjaardag komt steeds dichterbij (nog 1,5 week!), ik heb jullie al laten zien wat voor leuke plannen ik had voor mijn feestje maar daar horen natuurlijk ook uitnodigingen bij! En dan wel speciale in de vorm van een ijsje! Lees verder om te zien hoe ik ze maakte (en hoe jij ze ook kan maken!).

Translation: With my birthday coming up (third of June), I’ve started thinking about my birthday party. I already showed you some inspiration and ideas I want to use for my birthday, today I’m going to show you my invitations: popsicle invitations! Read on the see how I made them (and how you can make them too!). Make confetti by using a pons or just a simple punch
 Make mini buntings of twine and washi tape
 Use this lovely printable by eatdrinkchic.com and write info on the back
 Put real (but clean) popsicle sticks in between the prints (I used transparent tape)
Put everything in glassine bags and tada: you have your party invitations! A little bag full of party!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 29 reacties

 1. Charlotte

  Ontzettend leuk gedaan! Wat voor papier heb je gebruikt om die ijsjes op te printen, dat de binnenkant ook zo’n leuk printje heeft?

 2. Kinga

  Zo tof! Ik kwam ze al tegen op eatdrinkchic.com, echt een hele leuke uitnodiging!

 3. Matabiru

  Super leuk bedacht. Wie vind dat alleen kinderen creatieve uitnodigingen mogen sturen is saai! Alvast een fijne dag!

 4. RAE

  Wauw dit is super leuk en mega origineel! Veel beter dan die standaard kaartjes van tegenwoordig, of dat je wordt uitgenodigd via zo’n Facebook event. Ik ben in september jarig en ik ga ook zo’n soort gelijk idee gebruiken, wauw :)

 5. Saskia

  Dit is echt super ik wou dat ik zulke uitnodigingen kreeg!

 6. Wat super creatief gemaakt! Echt leuk al die gezellig kleurtjes bij elkaar, een feestje in een envelop. :) Liefs, Hillery

 7. Sure your friends know how to appreciate these invitations so original, creative and beautiful ….

 8. Indira

  Leuk idee zeg! Word je echt vrolijk van, de uitgenodigden zullen wel heel veel zin hebben om te komen haha.

 9. Des

  jeuh, weer een DIY :).
  (meer diy’s!!!)

  heeeeel leuk!

 10. Marloes

  Haha, ja zolang iedereen maar gewoon draagt wat hij/zij mooi vindt komt het goed :)

  Echt heeeeeeel erg leuk dit. Ik ben eind juni jarig, misschien doe ik ook wel zoiets!!

Geef een reactie