Een paar dagen terug schreef ik over het nieuwe magazine Daphne’s Diary, en daar kwamen leuke positieve reacties op! Klik hier als je het artikel gemist hebt. Sommigen wilden het blad in de winkel gaan kopen maar.. met een beetje geluk hoeft dat helemaal niet want ik mag maar liefst 5 exemplaren van dit blad weggeven! Extra veel winkans dus.
Ik heb een nieuw programmaatje ontdekt waarmee ik makkelijker giveaways kan houden, en jullie zijn de proefkonijnen! Nog even kijken of het allemaal werkt, maar als het goed is moet het lukken. Er zijn verschillende dingen die je moet doen om punten te verdienen, en hoe meer punten je hebt, hoe meer winkans! Sommige dingen zijn verplicht (mandatory) anderen zijn optioneel, en zorgen dus voor extra winkans!
Goed nieuws: deze winactie is voor Nederlandse én Belgische lezeressen! Meedoen kan tot volgende week donderdag, succes!
Translation: I’m sorry, this giveaway is only for Dutch readers. You can still enter the international Vlindersinjebuik giveaway!

Gerelateerd

48 reacties op “Giveaway: 5× Daphne’s Diary magazine

 1. Ik was ook al van plan binnenkort te gaan kijken, maar dit is ook heel leuk haha! :)
  Ik snap dat programmatje waarmee je meedoet niet helemaal, volgens mij doe ik nu mee maar verder moet ik het nog even uitzoeken ;p
  Leuke actie! :D

  Marlies

 2. Ben erg benieuwd naar dit blad! Ben het nog niet in de winkel tegengekomen maar benieuwd of het ook abonnementswaardig is :D
  Oh en ik moet zeggen dat ik meedoe, dus bij deze ;)

 3. Geen idee wat ik moest invullen in het hokje bij volgen via bloglovin’, maar nu is ie volgens mij opgeslagen zonder dat ik wat heb ingevuld haha, maar ik volg je iedereval op bloglovin’, maar je hebt daar volgens mij geen gebruikersnaam ofzo toch?! Nouja we zien wel, inieder geval een hele leuke winactie! (:

 4. Erg leuke wedstrijd, leuk ook om het eens op deze manier te proberen met het loten, en het lijkt me erg leuk om het blad te winnen

 5. Is het eigenlijk ook te verkrijgen in belgië? Ik ben nog niet tot aan de boekenwinkel geraakt, dus ik ga snel eens kijken. If not, dan is deze giveaway mijn uitgelezen kans :)

 6. Handig systeem! ^^ Ik heb 10 op 10, voor het eerst in mijn leven haha.
  Echt een mooi magazine trouwens! Ik heb een huis gekocht wat nog helemaal ingericht moet worden en ik heb totaal geen inspiratie dus dit zou ideaal zijn!
  Succes iedereen xxx

 7. Ik ben al een tijdje op zoek naar dit tijdschrift in de winkel, maar kan hem nergens vinden dus ik doe zeker mee! :) Superleuke winactie!
  Ik geloof alleen dat ik bij ‘like’ lastdaysonspringblog on facebook’ iets fouts heb gedaan en me naam niet ingevoerd heb… bij de tweede maar wel gedaan! :p
  Ik wilde nog even zeggen dat je een erg leuke blog hebt ondanks ik amper reageer, hihi. Ik lees je blog met plezier!
  x

 8. Hm, ik weet niet of het nou helemaal goed ging met meedoen… Ik denk dat mee doe maar ik weet het niet zeker! Maar ik wil ‘m wel graag winnen in ieder geval! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *