Giveaway: 5× Daphne’s Diary magazine

Een paar dagen terug schreef ik over het nieuwe magazine Daphne’s Diary, en daar kwamen leuke positieve reacties op! Klik hier als je het artikel gemist hebt. Sommigen wilden het blad in de winkel gaan kopen maar.. met een beetje geluk hoeft dat helemaal niet want ik mag maar liefst 5 exemplaren van dit blad weggeven! Extra veel winkans dus.
Ik heb een nieuw programmaatje ontdekt waarmee ik makkelijker giveaways kan houden, en jullie zijn de proefkonijnen! Nog even kijken of het allemaal werkt, maar als het goed is moet het lukken. Er zijn verschillende dingen die je moet doen om punten te verdienen, en hoe meer punten je hebt, hoe meer winkans! Sommige dingen zijn verplicht (mandatory) anderen zijn optioneel, en zorgen dus voor extra winkans!
Goed nieuws: deze winactie is voor Nederlandse én Belgische lezeressen! Meedoen kan tot volgende week donderdag, succes!
Translation: I’m sorry, this giveaway is only for Dutch readers. You can still enter the international Vlindersinjebuik giveaway!

Deze post heeft 48 reacties

 1. O wat jammer dat ik niet mee kan doen! Veel succes voor de anderen!

 2. Ik was ook al van plan binnenkort te gaan kijken, maar dit is ook heel leuk haha! :)
  Ik snap dat programmatje waarmee je meedoet niet helemaal, volgens mij doe ik nu mee maar verder moet ik het nog even uitzoeken ;p
  Leuke actie! :D

  Marlies

 3. Lijkt me een tof blad, ik doe mee!

 4. Ben erg benieuwd naar dit blad! Ben het nog niet in de winkel tegengekomen maar benieuwd of het ook abonnementswaardig is :D
  Oh en ik moet zeggen dat ik meedoe, dus bij deze ;)

 5. Geen idee wat ik moest invullen in het hokje bij volgen via bloglovin’, maar nu is ie volgens mij opgeslagen zonder dat ik wat heb ingevuld haha, maar ik volg je iedereval op bloglovin’, maar je hebt daar volgens mij geen gebruikersnaam ofzo toch?! Nouja we zien wel, inieder geval een hele leuke winactie! (:

 6. Ik was al van plan om het te kopen maar moest ik winnen, dat zou natuurlijk nog beter zijn ;) & wat een leuk programma, handig!

 7. Oeeh leuk, ik ben benieuwd naar het blad! En wat een handig programma, heel overzichtelijk :)

 8. Erg leuke wedstrijd, leuk ook om het eens op deze manier te proberen met het loten, en het lijkt me erg leuk om het blad te winnen

 9. Leuk, ik doe mee! Ik hoop dat het gelukt is met invullen. =)

 10. oh, en mijn email is kristelvanberkel(hier hoort een apenstaartje, maar die doet het niet op ´t toetsenbord..)solcon.nl
  X,

 11. Is het eigenlijk ook te verkrijgen in belgië? Ik ben nog niet tot aan de boekenwinkel geraakt, dus ik ga snel eens kijken. If not, dan is deze giveaway mijn uitgelezen kans :)

 12. Ik doe zeker mee, zo’n supertijdschrift (:

 13. ik doe mee! ik hoop dat het programma werkt :)

 14. Hmmmm, bij mij doet dat programma het niet!
  Ik volg je in ieder geval & heb beide facebookpagina’s geliked!

 15. Ik wilde deze magazine al in de winkel kopen, maar ik had op dat moment niet meer genoeg geld mee. Ik doe zeker mee, leuk! :)

 16. Handig systeem! ^^ Ik heb 10 op 10, voor het eerst in mijn leven haha.
  Echt een mooi magazine trouwens! Ik heb een huis gekocht wat nog helemaal ingericht moet worden en ik heb totaal geen inspiratie dus dit zou ideaal zijn!
  Succes iedereen xxx

 17. Nou ik heb je systeempje gebruikt dus ik hoop dat het is gelukt! Erg leuke winactie, ik hoop dat ik het mooie tijdschrift win!

 18. ben benieuwd hoe het gaat, leuk zeg!! En gaaf blad!

 19. ben benieuwd hoe het gaat, leuk zeg!! En gaaf blad!

 20. Super leuk! Wilde dit tijdschrift na jouw post zelf gaan kopen, maar kon hem niet in de winkel vinden. Ik doe mee, liefs!

 21. yesss, ik doe ook mee!
  (en ik vind dat programma een beetje eng :D maar hoop dat ik het goed doe, hihi)

 22. Ik heb net de hele stad af zitten zoeken naar het blad maar kon het (nog) nergens vinden, dus ik doe graag mee!

 23. Gedaan, ik ben benieuwd!

 24. Ik ben al een tijdje op zoek naar dit tijdschrift in de winkel, maar kan hem nergens vinden dus ik doe zeker mee! :) Superleuke winactie!
  Ik geloof alleen dat ik bij ‘like’ lastdaysonspringblog on facebook’ iets fouts heb gedaan en me naam niet ingevoerd heb… bij de tweede maar wel gedaan! :p
  Ik wilde nog even zeggen dat je een erg leuke blog hebt ondanks ik amper reageer, hihi. Ik lees je blog met plezier!
  x

 25. Wauw wat leuk! Zag hem laatst al in de winkel liggen erg leuk! Doe graag mee!

 26. Hm, ik weet niet of het nou helemaal goed ging met meedoen… Ik denk dat mee doe maar ik weet het niet zeker! Maar ik wil ‘m wel graag winnen in ieder geval! :)

 27. Oh leuk zeg! Ik wilde er ook een gaan kopen haha maar zo kan het dus ook! Ik ga meedoen!

 28. Natuurlijk doe ik mee! Het lijkt me een superleuk tijdschrift!

Geef een reactie

Sluit Menu
×

Winkelmand