Gisteren bezocht ik de Ikea en zag ik zoveel leuke dingen! Natuurlijk heb ik ook wat gekocht (Ikea is zo’n typische winkel waar je niet met lege handen naar huis kan gaan), maar helaas had ik niet genoeg geld bij me om ál het leuks wat ik zag te kopen. Dus heb ik het maar op de foto gezet, zodat ik het kan onthouden maar ook zodat ik aan jullie kan laten zien wat voor leuks er nu in de winkels ligt! Lees verder voor veel foto’s, prijzen en details!

Translation: Yesterday I went to Ikea. Of course I bought something, unfortunately I couldn’t buy everything I liked.. But I took pictures of it, to show you! Read on for a Ikea lookbook.


 Leuke mandjes, om bijvoorbeeld je bureau spulletjes in te bewaren (oorspronkelijk bedoeld voor in de keuken) €14,99
 Magnetische blikjes om je kruiden e.d. in te bewaren. Lekker makkelijk en origineel! €5,99 (voor 3 blikjes).
 Leuk ideetje voor in huis: een plankje met daarop verschillende fotolijsten, als een 3D collage. Plankje €9,99
 Wie kent ze niet? De Moppe opberg vakjes voor €14,95 en €11,95. Er is ook nog een grote met 3 vakjes boven voor €17,95 (die heb ik nog thuis staan!). Ideaal om je frutsels in op te bergen.
 Er waren ook weer veel nieuwe romantische dekbedovertrekken. Hier zie je Emmie Söt, vanaf €24,95/€34,95
 Links nog een bloemenpatroontje, Emmie Blom, vanaf €39,95/€49,95. Het rechter stippendekbed (Ikea PS 2012, vanaf €39,95/€49,95) deed me meteen denken aan de layout van Heimarlou!
 Vrolijk gekleurd kinderservies dat het ook prima doet als shotglaasje €2,99 en schattige siliconen cupcake vormpjes, maar dan net even anders €2,99.
 Super leuke zomerse dienbladen. Vierkant €4,99 en rechthoekig (in 2 kleuren) €2,99
Mooie foto kaarten. Leuk om op te sturen of om in te lijsten! 5 kaarten voor €2,49
Super leuke vazen in de vorm van een ouderwetse melkkan. 2 stuks (in 1) voor €9,99 en mooie bamboe schalen vanaf €4,99 (tip: ik heb er zelf een bij Action gehaald voor nog minder geld!).
Het was moeilijk om niet alles in mijn mandje te stoppen maar uiteindelijk heb ik toch een keuze gemaakt:
2 vrolijke bloemendienblaadjes en een set fotokaarten (in vintage style, met o.a. een typmachine, oude camera en scooter).

Gerelateerd

35 reacties op “Ikea shoplog + inspiration

 1. Ohh heerlijk! Nu heb ik helemaal zin om een bezoekje te brengen aan de Ikea! :) Gelukkig is het maar 10 minuutjes fietsen, dus dat ga ik dan komende week maar eventjes doen! ;)

 2. Leuk! Er is een kastje in de vorm van een klok van de Ikea die ik nog steeds heel graag wil hebben. Helaas kost-ie €160 of iets in die richting en dat vind ik een beetje prijzig. =) Van de geurkaarsen van Ikea ben ik ook fan!

 3. Wat een leuke blogpost! Ik vind Ikea ge-wel-dig! Heerlijk om daar uren rond te struinen. Zoveel leuke dingen! En alles is ook handig en nuttig haha! Leuke dingetjes heb je gekocht!

 4. Oh wat hebben ze er weer leuke dingen! Dringend nog eens een bezoekje brengen :). Het servies van de hema is niet goedkoop, ook niet echt ‘duur’ maar vergeleken met de prijs van kopjes en borden van de kringloop wel.

 5. oh, ik houd zo erg van de Ikea!
  laatst ben ik ook geweest, eigenlijk voor de lol. Maar ja, dan kom je altijd weer thuis met allemaal frutsels haha!
  Ik heb een bureau van 17 euro gekocht. want ik had er een hele tijd geen. was echt het gelukkigste meisje op aarde haha xD

 6. Leuke spulletjes! Ikea is leuk, als je veel tijd hebt om er rond te lopen. Maar slecht plan als je slechts een halfuurtje hebt om de hele winkel als een bezetene rond te hollen op zoek naar dat éne item. Nooit meer, kan ik je verzekeren :)

 7. Leuke post :). Ik kan Ikea ook nooit met lege handen verlaten als ik er ben. De Moppe opbergkasten zijn superfijn, gebruik ze om sieraden in op te bergen.

 8. Ben net donderdag naar ikea geweest. Heb 3 pakken van die kaarten gekocht voor postcrossing en een bloempotje met dezelfde print als je dienbladden. Alles met die bloemetjes was leuk, ik zocht ook nog de stof er van om er een rokje of tas er van te maken, maar helaas was die op. Moet ik binnenkort maar weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *