(International) giveaway + discount code: Vlinders in je buik

Ik heb weer een super leuke stationery webshop ontdekt! Vlindersinjebuik.eu is vooral gericht op inpakken, je vindt er dan ook vooral veel mooie cadeauzakjes, sluitstickers en mijn favoriet: washi tape. En véél! Voor mooie prijsjes! Maar je vindt er ook ander postspul en binnenkort ook collecties van onder andere Flow! Ja, deze webshop is nog niet zo lang open en heeft dus alles nog op voorraad. Sla dus snel je slag mocht je iets leuks zien. En dat wordt nu wel heel erg aantrekkelijk want ik heb een leuke actie voor jullie geregeld!
Lees verder om daar meer over te weten én voor het interview!

Translation: And again I discovered a lovely Dutch stationery webshop: vlindersinjebuik.eu (can be translated as ‘butterflies in your tummy’). This store has the loveliest things, such as paper bags, stickers and lots of washi tape! The site is in Dutch but this giveaway is open for all readers! So use google translator and join this giveaway! Read on for more details.

Ik vind het altijd leuk om een beetje achter de schermen van een webshop te kijken. De foto’s maken me enorm hebberig en de verhalen maken me altijd nieuwsgierig. Daarom hield ik een mini interviewtje met Corina, de eigenaresse van vlindersinjebuik.eu.

Waarom ben je een webshop begonnen?

Ik vind het ontzettend leuk om cadeautjes in te pakken. Ik vind dat er niet zoveel leuks te krijgen is op het gebied van cadeauverpakkingsmaterialen in de meeste ‘gewone’ winkels.

Cadeautjes inpakken doe je bij bepaalde gelegenheden, dus had ik er niet zoveel voldoening van. Zo werd ik geïnspireerd om een eigen webwinkel te beginnen. Nu kan ik en de bestellingen leuk verpakken en ik kan al die mooie materialen ook nog met andere delen door het te verkopen. En wat nog het allerleukste is van alles: je komt in contact met ontzettend veel leuke mensen!


Wat komt er allemaal kijken bij het runnen van jouw webshop?

Allereerst natuurlijk de inkoop! (een van de leukste dingen om te doen). Daarna moet natuurlijk ook de webshop gevuld worden. Dit is iets wat ik overlaat aan mijn vriend.

Sinds kort verkopen we ook masking tape en stationery. Er komt een nieuwe lijn aan van FLOW. Dan heb je ook contact met vertegenwoordigers. 

Aan het inpakken van de bestelling besteed ik het liefst veel aandacht. Het is toch een soort visitekaartje wat je afgeeft. Het is leuk om een bestelling binnen te krijgen die je als een cadeautje mag uitpakken. Een wat minder leuke kant, maar wel erg belangrijk, van een eigen bedrijfje is de administratie. Gelukkig krijg ik ook daarin hulp van mijn vriend!


Heb je nog toekomst dromen?

Naast het runnen van een webshop, sta ik ook vier dagen voor de klas als kleuterjuf. Mijn droom is dat ik ooit mijn baan als juf kan opzeggen en me volledig kan storten op Vlinders in je buik.

Dat zou betekenen dat ik zo groot zou worden dat ik er financieel van zou rond kunnen komen!

Ook lijkt het me leuk om wat meer bekendheid te krijgen d.m.v. een vernoeming in bijvoorbeeld een tijdschrift!

Verder heb ik niet veel wensen! Het is al ontzettend gaaf om te zien dat mensen bij je terugkomen, dat betekent toch dat ze tevreden zijn en daar doen we het allemaal voor!


En nu het leuke: van Corina mag ik een waardebon van €10 verloten onder een van mijn lezers! Wat moet je doen om mee te dingen naar de prijs?

– Volg lastdaysofspringblog.com via Bloglovin en/of GFC (te vinden in het menu)
– Like de lastdaysofspringblog facebookpagina
– Laat weten wat jij met de waardebon zou doen
En voor een extra winkans:
– Volg vlindersinjebuik op twitter: @vlindersijbuik
De giveaway loopt tot 12 mei, de winnaar zal onderaan deze post bekend worden gemaakt.
Maar er is meer! Mocht je nu al niet kunnen wachten met iets bestellen? Dan heb ik goed nieuws voor je! Met de kortingscode ‘ldosb‘ ontvang je maar liefst 10% korting op je bestelling tot 15 mei! En als je voor 5 mei bestelt betaal je ook nog eens geen verzendkosten. Bijna gratis dus ;-)
Translation: Vlindersinjebuik.eu is giving away a €10 coupon, to spend at their webshop! What you need to do to join the giveaway:

– Follow lastdaysofspringblog.com via Bloglovin and/or GFC (both can be found in the menu)
– Like lastdaysofspringblog.com facebookpage
– Let us know what you would buy with your coupon
Optional, for extra chances:
– Follow vlindersinjebuik on twitter: @vlindersijbuik
This giveaway ends may 12, the winner will be announced at the bottom of this post. If you can’t wait to order right now, I have good news for you! Use the discount code ‘ldosb‘ for 10% discount on your order – it can be used until may 15! The webshop is in Dutch so please use google translator, or contact the store owner for help via info@vlindersinjebuik.eu.


The winner is Ohbeautifulworldblog! Please contact me or vlindersinjebuik to claim your prize!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 37 reacties

 1. Jessi

  12 mei, mijn verjaardag :D
  Wat een geweldige spulletjes allemaal. Ik zou me vooral laten gaan bij de masking tapes! Ik volg je al overal ;)

 2. Nicole

  Wat een leuke webshop, ik kende ‘m nog niet en hij is ook niet duur zeg! Ik zag hele leuke cadeaulabels, altijd leuk om te hebben. Ook wil ik nog altijd zo’n enveloppenmal en die hebben ze ook zag ik!
  Ik volg je via GFC + Bloglovin, en heb je facebookpagina geliked!

  nicole.vanroekel@hotmail.com

 3. Elisse

  Zalig! Ik kan al niet wachten om te bestellen eigenlijk, ook gratis verzendkosten naar België? Dat zou helemaal top zijn, maar ik vrees er wat voor. Ik zou een hoop ‘algemene’ dingen aankopen: wat cadeauzakjes, wat tape, wat stickertjes..

 4. Annie

  Another amazing giveaway in your blog! This is a really nuce cute shop and I would absolutely love to order some letter paper and washi tapes!
  Everything in this shop is so awesome :) I wish we had something like this here!
  Followed and liked!
  thank you for the giveaway! x

 5. Zalige give-away weer. Ik zou maar al te graag mijn eerste rolletje tape aanschaffen (hoe schattig ;) ).

 6. Luthien

  Ik denk dat ik me vooral te goed zal doen aan de Masking tape!
  En ik volg je overal :)
  xx

 7. Lifesplash

  Wat leuk zeg! Ik had je al geliked via fb en ik volg vlindersijbuik ook via twitter. Wat ik zou doen met de waardebon is uitgeven aan allerlei plakbandjes, stickertjes, vrolijke printjes papier en decoratie! Namelijk als we deze zomervakantie onze familie in china zien wil ik een dik scrapbook maken met allerlei foto’s en daar kan ik nog wel wat extra decoratie voor gebruiken. :)

  xx

 8. Wat een leuke webshop! En inderdaad helemaal niet duur! Ik zou vooral veel masking tape inslaan, omdat ik bezig ben met een nieuwe verpakking voor mijn foto-dvd’s en het misschien wel leuk is om iets met masking tape te doen :)

  Oh en ik volg je al overal, alleen heb ik geen twitteraccount dus gaat dat niet lukken ;)

 9. Hannelore

  Wat een leuke winkel weer! Ik zou een voorraadje making tape verzamelen, joepie!

 10. Kim

  Oeh wat leuk! Ik volg alles wat er te volgen valt.. En ik zou absoluut masking tape inslaan. Zo vind ik de airmail masking tape echt super. Ook ben ik dol op kaftpapier, dus zou ik de cadeauzakjes daarvan bestellen!

 11. Des

  kijk, daarom volg ik jou dus. omdat je met zulke leuke webshops tegenkom. met die waardebon zal ik een wat masking tape bestellen (verslaving!) en draagtasjes. ze heeft hele leuke vrolijke zag ik al

 12. Leuk! Ik zou gaan voor de papieren bodemzakjes en uiteraard masking tape. Er zijn er een heleboel die mooi in mijn collectie zouden staan. Ik volg je trouwens overal.

 13. Oeh wat een leuke winactie.
  Ik zou denk ik die masking tape kopen in verschillende printjes.
  Ik volg je overal.

 14. Ik zou hopen masking tape kopen! Vooral die Airmail print, die wil ik al een hele tijd! En ik volg je al :)

 15. Lin

  Krijg er zin van om dingen in te pakken :’)

 16. Olivia

  I would buy washi tape! “Blue bird”, “airmail”, and “fantasy”. I only discovered washi tape recently, and it’s hard to find around here. But I love it!!!

 17. Inge

  Wat een fijne give-away is dit weer! Leuk dat je dat doet! Ik heb pas de enveloppenmal besteld bij Vlinders in je Buik dus ik zou de tegoedbon gebruiken om mooi cadeaupapier en washitape te bestellen zodat ik andere mensen ook blij kan maken met mooie post in mooie enveloppen. Ik volg je via je blog en op fb, en ik volg jullie beide op twitter! Succes met alle leuke acties en dingen op je blog!

 18. Christel

  Ik houd ervan! Ik zou zeker gaan voor maskingtape, maar ik wil ook nog steeds graag een enveloppen mal hebben!

 19. Christel

  Ik houd ervan! Ik zou zeker gaan voor maskingtape, maar ik wil ook nog steeds graag een enveloppen mal hebben!

 20. Ania

  I could kill for those decotapes. There is no such tapes in Poland!! :(

 21. Ingvild

  I´ve done all of the things! :-)
  I would buy some tape for my letter writing since I don´t got ANY tape.

  With love,
  Ingvild

 22. Elke

  Ooh wat leuk. Voor mij is de keuze snel gemaakt. Masking tape, masking tape en nog eens masking tape. Kan ik eindelijk een voorraadje aanmaken.

 23. Lisa

  Oeh, neonstickers, leuk! Ik heb geen facebook- ene twitteraccount, maar ik volg je op bloglovin’ en ook via rss-feed.

 24. Marlies

  Wat een leuke Giveaway!
  Ik volg je blog al een tijdje, maar weet niet of ik daarmee ook in aanmerking kom voor deze actie (hoop natuurlijk van wel ;)
  Ik zou echt heeeel blij worden van de vele leuke tapes die te koop zijn!!

 25. Kim

  Oeh leuke site!!!! :-) Wat ik zou doen met de waardebon?! Nou uitgeven aan alles wat ik kan gebruiken voor het schrijven & decoreren van brieven aan mijn penvriendinnen!!

  Ps Ik volg alles
  Twitter: kimki1987
  FB: Kim Joosten
  Bloglovin: postcardscollectedbyme.blogspot.nl

 26. Marlou

  ahhhh superleuk weer! heb je goed voor elkaar zeg allemaal :) het houdt niet op, hihi.

  ik like jou natuurlijk allang, en volg Vlinders in je buik (wat een leuke naam ook!) nu via twitter. en wat ik zou kiezen, tsja… een goede mix van tape, leuke zakjes en stickers denk ik. dit zijn in elk geval favorieten:

  http://www.vlindersinjebuik.eu/masking-tape/blauwe-wolk
  http://www.vlindersinjebuik.eu/cadeauzakjes/organza/voile-zakjes-candy
  http://www.vlindersinjebuik.eu/stickers/stickers-rond

 27. Emma

  Oooh, wat leuk (: ik hou zo van inpakken, de laatste tijd pak ik in met landkaarten en leuk plakband. Bij de Bijenkorf heb ik ook van die reislabels van papier gekocht die ik er dan aan vast maak. Het lijkt me echt super gaaf om dit te winnen en daarom heb ik alles gedaan! Ik zal ook zo snel mogelijk iets schrijven over de actie in één van m’n posts.

  X Emma

  http://liveitlikethis.blogspot.com

 28. Vlinders in je buik, wat een leuke naam
  En wat een gezellige uitstraling en vrolijkheid
  Gezellige stickertjes voor bijvoorbeeld post of op je raam
  Studio ditte cadeauzakjes geeft de gever en ontvanger een supertijd
  Bijna niet te kiezen tussen alle leuke spullen
  De masking tape fantasy is toch ook zeker een favoriet
  Van flow gaat deze site binnenkort allerlei gaafs verhullen
  Ik weet zeker dat iedereen van al dit moois geniet

 29. Tante Tee

  Ik zou me ook te buiten gaan aan de masking tape. Ik heb gisteren geteld en ik heb nog maar 58 rolletjes tape, daar kan nog wel wat bij! De studio ditte stickers zijn geweldig, maar daar had ik er al 5 van besteld…

 30. Laura

  Ik volg je op facebook + bloglovin :)!

  Ik zal gaan voor de cadeau zakjes en de masking tape! Omdat ik binnenkort verder wil gaan met een projectje wat ik in mijn hoofd heb. En misschien ook wel eens aan snail mail ga doen!

 31. Ziet er heel leuk uit! Ik volg je op bloglovin, facebook en volg nu ook vlindersinjebuik op twitter. Als ik de waardebon win zou ik de hartjes tape(2,95), de bruine papieren labels(1,85), de neon roze hartjes stickers(2,50) en rode vloeipapier met dots(2,50) kopen! En als ik het niet win, wat meestal zo is haha, ga ik zeker iets bestellen! Liefs

 32. Kiki

  Super leuk, ik wil graag mee doen. Ik zou denk ik een paar rolletjes masking tape ervan kopen. Ik heb alle puntjes gevolgd en volg je met bloglovin én google. Liefs

 33. I’m following via GFC as Jasmine1485 and I’m a fan on Facebook (Kate Ryan) :)

  I’d buy some pretty Fabric tape!

  kate1485 at hotmail.com

 34. Annemijn

  Wat een leuke winactie :)
  Ik volg je op bloglovin en ik heb je geliked. Als ik zou winnen zou ik graag van die masking tape willen en die stickers willen . Super lief zijn ze!

Geef een reactie