Last week according to instagram

Follow me on instagram @lastdaysofspringblog

Vorige week donderdag ging ik met mijn vriend naar Ouwehands dierenpark in Rhenen, en dat was LEUK! ‘s Avonds gingen we uit in Utrecht, deze foto van de Dom maakte ik om 3.45 toen we richting huis gingen. Alle beesten van mijn vader waren blij dat Pip en Ollie (ja zo heet ie!) er weer waren! Zondag dronken we wat op terrassje en kijk wat een leuke kopjes! Ik zette eindelijk dit geniale elektriciteitshuisje op de foto (‘Ga toch fietsen!’) en liep over de bloemenmarkt. Maandag begon ik mijn dag met een lekker ontbijtje, bakte een princessen cake van vers gelegde kippeneitjes en de rest van de week zat ik veel met mijn neus in de boeken.. Hoe was jullie week?
Translation: A short summary of my week in pictures! I went to the Zoo with my boyfriend, afterwards we went out in Utrecht. At sunday we had coffee and it was served in this lovely tableware! Monday I started my day with a fresh breakfast, I baked a cake and I studied a lot last week!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 21 reacties

 1. Annemijn

  Haha superleuk, dat elektriciteitshuisje. En wat vrolijk zo die bloemetjes, lijkt net alsof de zon scheen (of was dat waar jij woont wel het geval?)

 2. Henrieke

  Leuk dat je naar Ouwehands bent geweest :)
  en dat kopje is inderdaad mooi!

 3. *Daniëlle

  Leuke foto’s, vinde je diertjes dat niet eng al die katen en honde om ze heen?

 4. Inge

  Jaa, Ouwehands Dierenpark is (inderdaad!) heel leuk! Wij waren er zaterdag en ondanks de regen ‘s middags hebben we een superleuke dag gehad :) Succes met leren!

 5. Lana.

  Leuke foto’s :)! Dat kopje is echt schattig en dat ontbijtje lijkt me heerlijk.

 6. Liliane

  Die foto met die beesten is geweldig haha! :D
  Fijne foto’s!

 7. Elisse

  Alle diertjes samen, geweldig! En mmmh die muesli ziet er lekker uit! Spot ik daar trouwens een kokosrotsje op de laatste foto? Ook heerlijk.

 8. Des

  lekker,aardbeitjes!

  ik heb een nieuwe telefoon besteld, en dan kan ik straks ook gesjellig mee instagrammen :)

 9. Super! Ik moet dringend toch ook weer wat vaker fotootjes trekken, dat zijn zo’n leuke herinneringen.

Geef een reactie