Follow me on instagram @lastdaysofspringblog

Vorige week donderdag ging ik met mijn vriend naar Ouwehands dierenpark in Rhenen, en dat was LEUK! ’s Avonds gingen we uit in Utrecht, deze foto van de Dom maakte ik om 3.45 toen we richting huis gingen. Alle beesten van mijn vader waren blij dat Pip en Ollie (ja zo heet ie!) er weer waren! Zondag dronken we wat op terrassje en kijk wat een leuke kopjes! Ik zette eindelijk dit geniale elektriciteitshuisje op de foto (‘Ga toch fietsen!’) en liep over de bloemenmarkt. Maandag begon ik mijn dag met een lekker ontbijtje, bakte een princessen cake van vers gelegde kippeneitjes en de rest van de week zat ik veel met mijn neus in de boeken.. Hoe was jullie week?
Translation: A short summary of my week in pictures! I went to the Zoo with my boyfriend, afterwards we went out in Utrecht. At sunday we had coffee and it was served in this lovely tableware! Monday I started my day with a fresh breakfast, I baked a cake and I studied a lot last week!

Gerelateerd

21 reacties op “Last week according to instagram

  1. Jaa, Ouwehands Dierenpark is (inderdaad!) heel leuk! Wij waren er zaterdag en ondanks de regen ’s middags hebben we een superleuke dag gehad :) Succes met leren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *