Letter writing project update

Zoals de meeste lezers inmiddels geloof ik al weten, ben ik vorig jaar Oktober een letter writing project gestart, A flood of Memories. Hier wissel ik brieven en pakketjes uit met mensen van over de wereld. Het doel? Meer mensen weer lekker ouderwets aan het brief schrijven krijgen! Inmiddels loopt het erg goed en zijn veel andere bloggers ook een brieven projectje begonnen. Zo af en toe laat ik hier zien wat ik allemaal weer binnen heb gekregen, en dit keer zit er weer heel veel leuks bij!
Bekijk de blog voor meer foto’s en houd de blog sowieso goed in de gaten, binnenkort komt er een nieuwe layout aan met leuke acties en.. spannend nieuws! ;-)

Translation: As most of my followers know, I have a letter writing project, A flood of Memories, where I send and receive letters/packages from people all over the world. My main goal? To get people started on the old fashioned art of letter writing! And it works, a lot of bloggers have started their own letter writing project. Every once in a while I show my received mail on this blog. Be sure to check out the blog for more pictures and stay tuned, there is a new layout coming up and I’ll have some exciting news to announce!


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 7 reacties

  1. Ohh ik wil dit ook gaan doen, het lijkt me echt GEWELDIG om een cool pakje in mijn brievenbus te ontvangen!
    En het samenstellen van een pakje is ook echt super leuk!

  2. Sewon

    I received your letter! It’s wonderful. :) I’ll post some photos, soon.

  3. PSbyDila

    Wat een superleuk idee! Heb ooit wel eens meegedaan aan postcrossing, maar helaas niet zo lang volgehouden..

Geef een reactie