Letter writing project update: New Layout!

Ik ben zo enthousiast over de nieuwe layout van A flood of Memories! Ik heb hem zelf ontworpen maar het is getekend door Paleumber, een Thais meisje dat ik via Instagram heb leren kennen. Ik ben echt ontzettend blij met het resultaat, ik had het zelf niet beter kunnen doen. Ik heb nog ander Heel Erg leuk nieuws te melden, maar dat lees je op de blog zelf!
Hieronder weer een update van de post van de afgelopen maand.

Translation: I am so super excited to show you the new layout for A flood of Memories! It’s designed by me but drawn by the talented Paleumber, a Thai girl I found through Instagram! I’m so happy with the result, I could never have drawn it like this good. I have more thrilling news to announce, please go to my blog to read more!
Below another update of my sent & received mail from the last month!


Gerelateerd

15 reacties op “Letter writing project update: New Layout!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *