Lovely blog: Oh happy day

En weer heb ik een geweldige blog voor jullie gevonden om aan jullie volglijstjes toe te voegen: ohhappyday.com! Deze blog van een creatieve party planner uit San Francisco is een van mijn favorieten. Het is zo’n fijne vrolijke kleurrijke blog vol met leuke ideetjes dat je er altijd wel inspiratie uit haalt! Hieronder een paar foto’s voor een eerste impressie, voor meer ga je natuurlijk naar ohhappyday.com.

Translation: I’ve found another lovely blog to add to your follow list: ohhappyday.com! This happy colorful blog from a partyplanner from San Francisco makes me smile everytime! It’s full of nice DIYs and lovely photography, a real source of inspiration. Below some pictures for a first impression, for more go to ohhappyday.com!


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 14 reacties

 1. Angelina

  Deze volg ik al een tijdje, echt geweldige inspiratie en ideeën inderdaad!

 2. Lifesplash

  Ik had haar blog wel eens gezien ja, aah wat heerlijk is die toch! Zo inspiratievol ja. :) x

 3. Ik ben deze blog vanochtend ook tegen gekomen, toevallig! Staan hele leuke dingetjes op inderdaad! Liefs, Hillery

 4. Kinga

  Echt een geweldig blog, ik volg ‘m al een tijdje, heerlijk!

 5. Tirsa

  Het zou echt bijna zonde zijn om die bootjes op de eten!

Geef een reactie