Weer zo’n mooie blog: Speculaas, van mijn bijna naamgenoot Marloes! Speculaas staat vol met leuke DIY’s, recepten, mooie interieur inspiratie en fotografie. Alle blogs worden altijd mooi vormgegeven en alles heel overzichtelijk, beetje less is more zegmaar. Hieronder een kleine fotoimpressie, voor meer ga je natuurlijk naar Specu-laas.blogspot.com!
Translation: Another lovely blog: Speculaas (which is a Dutch cookie) by my almost name twin Marloes. Her blog is filled with lovely DIYs, delicious recipes, good interior inspiration and photography posts. Definitely a must visit! Below a little impression of her blog, for more go to specu-laas.blogspot.com!


Gerelateerd

14 reacties op “Lovely blog: Speculaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *