Lovely blog: Speculaas

Weer zo’n mooie blog: Speculaas, van mijn bijna naamgenoot Marloes! Speculaas staat vol met leuke DIY’s, recepten, mooie interieur inspiratie en fotografie. Alle blogs worden altijd mooi vormgegeven en alles heel overzichtelijk, beetje less is more zegmaar. Hieronder een kleine fotoimpressie, voor meer ga je natuurlijk naar Specu-laas.blogspot.com!
Translation: Another lovely blog: Speculaas (which is a Dutch cookie) by my almost name twin Marloes. Her blog is filled with lovely DIYs, delicious recipes, good interior inspiration and photography posts. Definitely a must visit! Below a little impression of her blog, for more go to specu-laas.blogspot.com!


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 14 reacties

 1. Liliane

  Fijne blog inderdaad!
  En ik heb helaas net mijn speculaasjes opgegeten, potverdrie.

 2. Kiki

  Inderdaad heel leuk! Dat eerste recept ziet er echt super lekker uit. Liefs

 3. Jaimie

  Ziet er heel leuk uit! Ik heb een vraagje, waarmee bewerk jij je foto’s, met photoshop? Liefs

Geef een reactie