Magazine: Daphne’s Diary

 Afgelopen week viel mijn oog op een nieuw tijdschrift in het tijdschriftenschap: Daphne’s Diary. Dit mooi vormgegeven blad van stevig papier deed me gelijk denken aan mijn favoriete blad Flow, maar dan toch weer net even anders..

Daphne’s Diary is net zoals mijn blog gericht op lifestyle. Het blad staat vol lekkere recepten (met leuke uitneembare receptenkaartjes!), interieurinspiratie (met name in romantische en brocante stijl), creatieve ideetjes en DIY’s, shoptips en leuke extraatjes zoals tags, uitneembare kaartjes en dit keer een verjaardagskalender.

Het blad is heel erg mooi vormgegeven en gedrukt op stevig, glanzend papier. Het leent zich perfect voor het verknippen en omtoveren tot brief/knutsel materiaal ;-)! Mijn favoriet waren de recepten, er stond echt een heerlijke aardbeien monchou taart in (aardbeientaart is mijn favoriet!) die ik zeker weten voor mijn verjaardag ga maken. Ook de interieur en shopping inspiratie is leuk, al is het niet altijd helemaal mijn stijl (ik hou meer van design en industrieel). Ik vind dit blad wel een aanwinst voor Nederland, want hoe meer leuke en creatieve bladen, hoe beter! Daphne’s Diary staat vol tips en leuke ideetjes en spoort je echt aan om creatief bezig te zijn, iets waar ik zeker achter sta! Het blad verschijnt 8 keer per jaar en kost €6,95.
Lees verder voor een fotoimpressie van het blad!

Translation: I just discovered a new lifestyle magazine: Daphne’s Diary. It’s filled with delicious recipes, interior inspiration and lots of DIYs. Read on for pictures!


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 23 reacties

 1. Indira

  Wat leuk zeg! Als ik hem tegenkom neem ik er wel eentje mee, altijd leuk om te hebben :)

 2. Nicole

  Oh die lijkt me echt heel leuk! Lijkt inderdaad een beetje op de Flow!

 3. Masha

  Wauw echt super leuk! Ga ik zeker kopen als ik hem tegenkom!

 4. Lifesplash

  Leuk! Vind het er wel wat druk uitzien. Geef mij toch maar flow denk ik haha.

 5. Liliane

  Die heb ik nog niet zien staan maar zoals je het omschrijft klinkt het als weer een fijn blad om creatief van te worden!

 6. Marijke

  Ziet er echt leuk uit! Helaas niet te verkrijgen in België (denk ik toch).

 7. Kiki

  Dit ziet er echt super leuk uit! Ga ik zeker binnenkort kopen. Ik ben nog nooit bij sid & liv geweest, maar ben er wel eens langs gelopen en heb het opgemerkt volgensmij:) Daar kun je toch alles uit de winkel kopen? Liefs.

 8. Des

  wow! meer van dit soort magazines inderdaad!

 9. Des

  wow! meer van dit soort magazines inderdaad!

 10. Sanne

  Ziet er leuk uit! Ik houd ook niet zo van brocante maar het magazine ziet er wel leuk uit zo!

 11. He, wat leuk zeg. Echt nog nooit eerder gezien, terwijl ik toch wekelijks naar alle tijdschriften sta te koekeloeren haha

 12. Wat een mooi blad, ik wil mijn huis inrichten in romantische stijl en dit blad zou ideaal zijn :-)

Geef een reactie