Mothersday gift inspiration

Aankomende zondag 13 mei is het weer Moederdag: een mooie dag om je moeder in het zonnetje te zetten! Ik zette wat cadeau ideetjes voor je op een rij! Zoals bijvoorbeeld een dagje uit in een stad (of meerdere steden) naar keuze. Met de Hema treinkaart is dat helemaal niet zo duur! Een geurtje doet het ook altijd goed, The Bodyshop heeft heerlijke geurtjes met nu 25% korting (dan zijn ze minder dan €15!).
Een van mijn favoriete sieradenmerken, Follow Your Bliss, heeft zoveel leuke armbandjes dat er voor elke moeder wel wat leuks bij zit.
En voor de creatieve moeders is het cupcake pakket of de jammaakset ook leuk! Oh, en het ultieme last minute cadeau: een bosje bloemen of een mooie plant doet het altijd goed!
Translation: Some gift inspiration for mothersday! Click the links to go to the actual webstore. Have you already bought something for your mom?

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 9 reacties

 1. O ja, moederdag! Oeps, bijna vergeten!
  Die jampotjes gaat mijn moeder vast super leuk vinden!

 2. Loes

  Ja, de rakketjes waren zelf gemaakt. Met een rakketjeshouder van de Albert Heijn.. Je pakketje heb ik op de post gedaan. Ik hoop dat je hem snel hebt en dat je het leuk vind!! X

 3. Janne.

  Wat een leuke ideeën! Ik geef meestal wat samen met mijn broers. x

 4. Lifesplash

  Wat een leuke ideetjes! Ik ga een goodiebag met wat spulletjes en creaties geven. Ik weet zeker dat ze dat geweldig gaat vinden, haha!

 5. Caithlin

  Zo’n Hema treinkaartje is best een goed idee! Dat ik daar zelf niet op gekomen was haha.

 6. Des

  handige tips! zelf ga ik een spa dagje doen met mijn moeder en zusje :)

Geef een reactie