My week according to instagram

Follow me on instagram: @lastdaysofspringblog

Afgelopen weekend ging ik richting mijn vader, waar ik alle lieve lammetjes van de buren bekeek. We gingen even langs Ikea, en zondag bekeek ik samen met m’n vriend vanaf de eretribune NEC – RKC. We sloten de avond af met een heerlijk biertje in het zonnetje. De volgende ochtend -Koninginnedag- begonnen we weer in het zonnetje, met een ontbijtje. Ik droeg geen oranje, maar wel bloemetjes. We haalden het babycaviaatje op en gingen toen even naar Duitsland naar de winkels waar ik een heerlijk Magnum ijsje met yoghurtijs (!) at. ‘s Avonds bbq-de we en at ik schalen vol sla. En onze appelbloesems komen tot bloei!
Komende week belooft nog leuk te worden, met onder andere een uitstapje naar de dierentuin. Maar dat zie je volgende week woensdag!

Translation: A short recap of my week: I went to Ikea, visited a soccer match with my boyfriend and spend lots of time outside.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

 1. Myrthe

  Die lammetjes, o mijn god!!! Liefste ooit! En Desperados is hmm.

 2. Esmée

  Altijd leuk om instagram foto’s te bekijken haha en die van jou zijn erg mooi! Die schaapjes zijn echt lief :)
  xx

 3. Kinga

  Klinkt als een fijn weekje! En die lammetjes zijn echt té cute!

 4. Inge

  Wat een fijne foto’s! Looks like summer! :) fijn om bij weg te dromen op grijze dagen zoals deze…

Geef een reactie