My week according to Instagram

@lastdaysofspringblog on Instagram

Afgelopen week kocht ik nieuw schoeisel: mintgroene schoentjes van H&M en leuke slippers van de Hema. Natuurlijk vierden we moederdag met een lekker maaltje, een bosje bloemen, cadeautjes en.. een film! Intouchables was echt geweldig! Ontzettend grappig (‘Pas des bras, pas des chocolats!’ ghihi) en mooi, en fijne piano muziek <3. Gaat dat zien, mocht je dat nog niet gedaan hebben! Maandag was het verrassend mooi weer en trok ik er weer eens op uit met mijn analoge camera. Ik trakteerde mezelf op een lekkere lunch (goed voor jezelf zorgen is belangrijk he) en genoot van het zonnetje.
Deze outfit droeg ik tijdens een etentje gisterenavond ter ere van mijn schoonmoeder’s verjaardag. Vanochtend maakte ik deze foto van de prachtige stad Nijmegen (;-)) en vanmiddag zag ik deze enorm dreigende wolk! Beetje saaie week.. maar ik zat wederom weer veel in de boeken (wat ik expres niet op de foto heb gezet!). Hoe was jullie week?
Translation: Last week I bought new shoes, enjoyed the sun and went to see ‘Intouchables’ – amazing movie!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. Hannelore

  Die mintgroene schoentjes heb ik ook al vaak vast gehad, misschien moet ik ze mij toch maar eens aanschaffen!

 2. Josephine

  De mintgroene schoenen zijn echt heel leuk! Ik vind je analoge camera nog steeds erg gaaf ^^

 3. Kiki

  Wat leuk die foto’s according to instagram. Ik wou dat ik instagram was. Gelukkig schijnt het zonnetje vandaag in Nijmegen en ik ga waarschijnlijk (door jou getipt) bij Sid & Liv lunchen met mijn moeder! Liefs

 4. Emma

  Leuk! Ik volg je ook al op instagram maar het is leuk om de verhalen achter de foto’s te lezen!

  Ik heb nog een vraagje, want hoe kan je bij van die stippen hebben bij je menu balk? Ik probeer het met een stukje (digitaal) tape maar het wil niet lukken :$ hihi

  x Emma

 5. Des

  leuke foto’s weer :). Ik heb een rustige werkweek gehad :)

 6. Janne.

  Mooie foto’s! Ik ben echt benieuwd naar die film, hoor alleen maar goede reacties! x

Geef een reactie